reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

U mnie chata ogarnięta. Pranie się suszy.. Pogoda okropna mgła od rana i popaduje czasem [emoji53]
Źle się dzisiaj czuje, maskara znowu głowa mi pęka niech ta pogoda wkońcu się ogarnie !Szkoda [emoji17] Ooo to trzymamy kciuki dalej , oby nie przyszła [emoji110] [emoji110] Trzymam za Was kciuki mocno dziewczyny ! [emoji5] [emoji8] Oo kurcze! Oby po kolejnych wizytach było już lepiej i wyniki były dobre.. Mam nadzieję, że ta torbiel sama się wchłonie i nie nabroi [emoji6]
Mnie tez strasznie glowa boli pewnie wlasnie od tej pogody [emoji58] szlam do sklepu w kurtce zimowej bo zimno jak cholera[emoji58] a teraz tz mowi ze w niedziele bedzie i nas śnieg [emoji57]

reklama
A ten torbil to ci lekarz znalaz bo cos cie bolalo czy czemu?
O widze ze dostalam minusa za Literowki,no coz zawsze cos sie znajdzie co przeszkadza,przyznaje sie bez winy pisze szybko nie gramatycznie i nie skladniowo,ale tak mnie troche denerwuja ludzie-nuczyciele,jak sie nie podoba jak pisze to prosze omijac moje wpisy rena-chan

My jutro na wesel ale jedziemy już dzisiaj zgarniamy po drodze moich rodziców i jedziemy potancować weselicho z poprawinami także w pon pewnie was nie nadrobię tyle będzie stron ale miłego weekendu dla wszystkich i testujemy po weekendzie 8-):D
To wyszalej się i w poniedziałek rozpocznij tydzień z dobrą nowiną :tak:

O widze ze dostalam minusa za Literowki,no coz zawsze cos sie znajdzie co przeszkadza,przyznaje sie bez winy pisze szybko nie gramatycznie i nie skladniowo,ale tak mnie troche denerwuja ludzie-nuczyciele,jak sie nie podoba jak pisze to prosze omijac
My jutro na wesel ale jedziemy już dzisiaj zgarniamy po drodze moich rodziców i jedziemy potancować weselicho z poprawinami także w pon pewnie was nie nadrobię tyle będzie stron ale miłego weekendu dla wszystkich i testujemy po weekendzie 8-):D
Milej zabawy:)

Kurczę, może faktycznie coś w tym jest... Nigdy nie mierzyłam dokładnie temperatury i nie wiem czy dla mojego organizmu jest wyznacznikiem czegokolwiek. Teraz termometr pokazuje 37,4, rano przed wstaniem z łóżka 36,3. Może mnie jakieś przeziębienie znowu bierze...dziwne te skoki są. @ póki co się nie rozkręca... eh sama już nie wiem co o tym wszystkim myśleć[emoji57]

reklama
O kurczę, poszłabym na wesele, ale w najbliższym czasie na żadne się nie zanosi. Udanej zabawy [emoji2]

Do góry