reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
U mnie chata ogarnięta. Pranie się suszy.. Pogoda okropna mgła od rana i popaduje czasem [emoji53]
Źle się dzisiaj czuje, maskara znowu głowa mi pęka niech ta pogoda wkońcu się ogarnie !
U mnie niestety nic z tego cyklu nie będzie, @ się spóźnia, pewnie przez stres... Dziś spadek temp.do 36,3, brzuch napierdziela, nospa poszła w ruch, zaczęło się małe plamienie, także w ciągu dnia @ się rozkręci [emoji25]
Szkoda [emoji17]
U mnie dalej nic....
@ nie ma jak nie było. W dodatku dalej czuję się słabo jak na chorobę :<

@Ella7 Gratuluję :):yes:
Tak, wczoraj ale nic nie wyszło. Poczekam jeszcze może jutro albo pojutrze zrobię, jak nie będzie @
Ooo to trzymamy kciuki dalej , oby nie przyszła [emoji110] [emoji110]
Gratuluję :D no nie ma innej opcji musimy dołączyć w przyszłym tygodniu ;)
Trzymam za Was kciuki mocno dziewczyny ! [emoji5] [emoji8]
A ja jestem troche załamana:( mam torbiel krwotoczną ciałka żółtego w prawym jajniku... Po nastepnym okresie jade w 10lub 12 dniu cyklu na ocene owulacji i kontrole jajnika a teraz 21 dni cyklu jade na badanie progesteronu zeby stwierdzic czy owulacja była...czy któraś miała takie coś????
Oo kurcze! Oby po kolejnych wizytach było już lepiej i wyniki były dobre.. Mam nadzieję, że ta torbiel sama się wchłonie i nie nabroi [emoji6]

U mnie chata ogarnięta. Pranie się suszy.. Pogoda okropna mgła od rana i popaduje czasem [emoji53]
Źle się dzisiaj czuje, maskara znowu głowa mi pęka niech ta pogoda wkońcu się ogarnie !Szkoda [emoji17] Ooo to trzymamy kciuki dalej , oby nie przyszła [emoji110] [emoji110] Trzymam za Was kciuki mocno dziewczyny ! [emoji5] [emoji8] Oo kurcze! Oby po kolejnych wizytach było już lepiej i wyniki były dobre.. Mam nadzieję, że ta torbiel sama się wchłonie i nie nabroi [emoji6]
Też mam taką nadzieje bo jak nie to operacja... Dzięki:*

U mnie niestety nic z tego cyklu nie będzie, @ się spóźnia, pewnie przez stres... Dziś spadek temp.do 36,3, brzuch napierdziela, nospa poszła w ruch, zaczęło się małe plamienie, także w ciągu dnia @ się rozkręci [emoji25]
Przykro mi :( może jeszcze nie wszystko stracone?

Patrząc na temperaturę to ja w ogóle owulacji w tym cyklu nie powinnam mieć

reklama
Do góry