reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hej! :)
Można dołączyć?
Jesteśmy w trakcie starań o pierwsze bobo. Starania trwają już 2 lata. Najpierw na luzie, później wycieczki po lekarzach bagatelizujących brak ciąży. Ostatecznie jesteśmy oboje po operacjach- u męża żylaki powrózka nasiennego, u mnie ogromna cysta endometrialna na jajniku. Mam endo IV stopnia, ale jajowody jeszcze drożne. Dziś w końcu byłam u lekarza, który jako jedyny (!) zlecił badania hormonalne i monitoring owulacji. Za tydzień kolejna wizyta no i będziemy działać pełną parą.

Witaj!
Mam nadzieję, że już za niedługo ujrzycie || kreski :yes::yes:

reklama
Dziewczyny myslicie ze moze jutro byc owu?sprobuje foto wstawic,tak sie ciesze ze sie owu rozkreca,te testy sa coraz mocniejsze i ze moze moj clomid zadzialal:)
W zasadzie to w każdej chwili może ta kreska mocno ściemniec ja w tym miesiącu jednego dnia pod wieczór miałam mega blada mało widoczna a na drugi dzień po południu grube dwie kreski.

Można dołączyć?
Jesteśmy w trakcie starań o pierwsze bobo. Starania trwają już 2 lata. Najpierw na luzie, później wycieczki po lekarzach bagatelizujących brak ciąży. Ostatecznie jesteśmy oboje po operacjach- u męża żylaki powrózka nasiennego, u mnie ogromna cysta endometrialna na jajniku. Mam endo IV stopnia, ale jajowody jeszcze drożne. Dziś w końcu byłam u lekarza, który jako jedyny (!) zlecił badania hormonalne i monitoring owulacji. Za tydzień kolejna wizyta no i będziemy działać pełną parą.
Witaj w gronie staraczek :)
Szkoda, ze przez 2 lata zaden lekarz nie wpadl na cos tak podstawowego, jak badanie hormonow :p
Ale najwazniejsze, ze teraz wszystko sie wam uklada, wiec niedlugo pewnie i ty ujrzysz na tescie upragnione dwie kreseczki :)

U mnie chyba cykl bezowulacyjny....
Screenshot_20181017-072120.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181017-072120.jpg
    Screenshot_20181017-072120.jpg
    86,4 KB · Wyświetleń: 190
Można dołączyć?
witamy :)

Witam się i ja :) u mnie dziś @ powinna przyjść. Robiłam wczoraj dwa testy. Na jednym jakiś cień cienia widziałam ale drugi wyszedł negatywny więc już nie mam nadziei. Czekam aż przyjdzie.

reklama
Witam się i ja :) u mnie dziś @ powinna przyjść. Robiłam wczoraj dwa testy. Na jednym jakiś cień cienia widziałam ale drugi wyszedł negatywny więc już nie mam nadziei. Czekam aż przyjdzie.
No właśnie u mnie tak było też wczoraj:)a jednak przyszła@ale mocno trzymam kciuki żeby Tobie sie udało:-*

Do góry