reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

martoosia dziękuję za przyjęcie i kciuki- na pewno się przydadzą :)
Oj tak, ostatni rok był ciężki. Zawsze miałam nadzieję, że uda mi się uniknąć takiego gorączkowego starania się, ale niestety, z powodu endo trzeba się postarać "bardziej". To mnie martwi. Mąż wydaje się być bardziej optymistyczny (cwaniak, bo po operacji poprawiły mu się wyniki). Mimo wszystko, staram się być dobrej myśli.

reklama
Hej! :)
Można dołączyć?
Jesteśmy w trakcie starań o pierwsze bobo. Starania trwają już 2 lata. Najpierw na luzie, później wycieczki po lekarzach bagatelizujących brak ciąży. Ostatecznie jesteśmy oboje po operacjach- u męża żylaki powrózka nasiennego, u mnie ogromna cysta endometrialna na jajniku. Mam endo IV stopnia, ale jajowody jeszcze drożne. Dziś w końcu byłam u lekarza, który jako jedyny (!) zlecił badania hormonalne i monitoring owulacji. Za tydzień kolejna wizyta no i będziemy działać pełną parą.
Czesc dolanczaj smialo,z nami bedzie Ci razniej w staraniach:)trzymam kciuki bo widze ze mieliscie wyboista droge,mam nadzieje ze teraz pojedziecie juz z gorki!:)

Można dołączyć?
Jesteśmy w trakcie starań o pierwsze bobo. Starania trwają już 2 lata. Najpierw na luzie, później wycieczki po lekarzach bagatelizujących brak ciąży. Ostatecznie jesteśmy oboje po operacjach- u męża żylaki powrózka nasiennego, u mnie ogromna cysta endometrialna na jajniku. Mam endo IV stopnia, ale jajowody jeszcze drożne. Dziś w końcu byłam u lekarza, który jako jedyny (!) zlecił badania hormonalne i monitoring owulacji. Za tydzień kolejna wizyta no i będziemy działać pełną parą.
Cześć [emoji4] dołączaj śmiało!
Będziemy się wspólnie wspierać w staraniach, a przy okazji też jestem kociarą (twój nick sugeruje, że ty tez) [emoji16]

Można dołączyć?
Witaj [emoji4] oby ten lekarz wyprowadził Was na prostą i niebawem pochwalisz się tu dwiema kreseczkami [emoji7]

reklama
Dziewczyny myslicie ze moze jutro byc owu?sprobuje foto wstawic,tak sie ciesze ze sie owu rozkreca,te testy sa coraz mocniejsze i ze moze moj clomid zadzialal:)

Załączniki

• 15397228226448750602393784347348.jpg
    15397228226448750602393784347348.jpg
    692,4 KB · Wyświetleń: 57
Do góry