reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Moja ginka powiedziała, że dopiero na pierwszą wizytę mam się umawiać dwa tygodnie po terminie @. Nie prędzej. I tego się będę trzymać. W ogóle chcę iść koło 7tc by było to serduszko już. Co by zaś nie biegać dwa razy do niej. No i liczę na szybkie L4. Niestety u mnie nie ma miejsca dla ciężarnych, więc mam nadzieję, że zrozumie i wypisze co trzeba w razie co.
Wlasnie ja tez zawsze chodzilam na pierwsza wizyte ciazowa pozniej, w 8 lub 9 tygodniu. Nic sie nie dzialo, a nie chcialam przy wczesniejszej wizycie slyszec od lekarza spekulacji moze jest, moze bedzie, nie bedzie, przyjdz za tydzien, tylko zeby isc i widziec dzieciatko i serduszko i zeby nie bylo watpliwosci :)

Wlasnie ja tez zawsze chodzilam na pierwsza wizyte ciazowa pozniej, w 8 lub 9 tygodniu. Nic sie nie dzialo, a nie chcialam przy wczesniejszej wizycie slyszec od lekarza spekulacji moze jest, moze bedzie, nie bedzie, przyjdz za tydzien, tylko zeby isc i widziec dzieciatko i serduszko i zeby nie bylo watpliwosci :)
O to samo mi chodzi. Same wiecie jakie jest podejście lekarzy do takiej wczesnej ciąży. My to już kochamy od pojawienia się II kresek na teście, i najchętniej byśmy już szły na wizytę, a dla lekarza to jeszcze daleka droga.

Hej! :)
Można dołączyć?
Jesteśmy w trakcie starań o pierwsze bobo. Starania trwają już 2 lata. Najpierw na luzie, później wycieczki po lekarzach bagatelizujących brak ciąży. Ostatecznie jesteśmy oboje po operacjach- u męża żylaki powrózka nasiennego, u mnie ogromna cysta endometrialna na jajniku. Mam endo IV stopnia, ale jajowody jeszcze drożne. Dziś w końcu byłam u lekarza, który jako jedyny (!) zlecił badania hormonalne i monitoring owulacji. Za tydzień kolejna wizyta no i będziemy działać pełną parą.

Hej! :)
Można dołączyć?
Jesteśmy w trakcie starań o pierwsze bobo. Starania trwają już 2 lata. Najpierw na luzie, później wycieczki po lekarzach bagatelizujących brak ciąży. Ostatecznie jesteśmy oboje po operacjach- u męża żylaki powrózka nasiennego, u mnie ogromna cysta endometrialna na jajniku. Mam endo IV stopnia, ale jajowody jeszcze drożne. Dziś w końcu byłam u lekarza, który jako jedyny (!) zlecił badania hormonalne i monitoring owulacji. Za tydzień kolejna wizyta no i będziemy działać pełną parą.

Cześć, witaj! [emoji173]️ Rozgość się.
Z tego co czytam, to już swoje przeszliście. Trzymam kciuki, by ten lekarz pomógł wam w końcu zajść w ciąże. [emoji1307]

reklama
U mnie 18 dc temperatura lekko w górę... Tylko dzisiaj coś bolą mnie piersi skutki są takie obrzmiale i sine i bolące, nigdy tak nie miałam.... Nic sobie nie wkrecam bo za wcześnie tylko boje się co to.. :(

Do góry