martoosia04
Fanka BB :)
ja też, temu polecam.Ja brałam dwie i naprawdę widziałam różnice
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też, temu polecam.Ja brałam dwie i naprawdę widziałam różnice
No ale ten olej pomaga zeby byla owu czy tylko produkuje sluz czy jak?Ja brałam dwie i naprawdę widziałam różnice
Na śluzNo ale ten olej pomaga zeby byla owu czy tylko produkuje sluz czy jak?
Wlasnie ja tez zawsze chodzilam na pierwsza wizyte ciazowa pozniej, w 8 lub 9 tygodniu. Nic sie nie dzialo, a nie chcialam przy wczesniejszej wizycie slyszec od lekarza spekulacji moze jest, moze bedzie, nie bedzie, przyjdz za tydzien, tylko zeby isc i widziec dzieciatko i serduszko i zeby nie bylo watpliwosciMoja ginka powiedziała, że dopiero na pierwszą wizytę mam się umawiać dwa tygodnie po terminie @. Nie prędzej. I tego się będę trzymać. W ogóle chcę iść koło 7tc by było to serduszko już. Co by zaś nie biegać dwa razy do niej. No i liczę na szybkie L4. Niestety u mnie nie ma miejsca dla ciężarnych, więc mam nadzieję, że zrozumie i wypisze co trzeba w razie co.
Pomaga na śluz żeby plemniki miały lepsza drogęNo ale ten olej pomaga zeby byla owu czy tylko produkuje sluz czy jak?
O to samo mi chodzi. Same wiecie jakie jest podejście lekarzy do takiej wczesnej ciąży. My to już kochamy od pojawienia się II kresek na teście, i najchętniej byśmy już szły na wizytę, a dla lekarza to jeszcze daleka droga.Wlasnie ja tez zawsze chodzilam na pierwsza wizyte ciazowa pozniej, w 8 lub 9 tygodniu. Nic sie nie dzialo, a nie chcialam przy wczesniejszej wizycie slyszec od lekarza spekulacji moze jest, moze bedzie, nie bedzie, przyjdz za tydzien, tylko zeby isc i widziec dzieciatko i serduszko i zeby nie bylo watpliwosci
Bo moze wywoływać skurcze macicy co utrudni zagniezdzenie albo moze prowadzic do wczesnego poronienia.Tak bo ponoc jak dłużej to zakłóca owulację sama nie wiem jak to działa do końca czemu tylko do owu
Ja ide ponad 3tygodnie po tescie [emoji14]Mój też mówi że jakiś 2 tyg po planowanej
Hej!
Można dołączyć?
Jesteśmy w trakcie starań o pierwsze bobo. Starania trwają już 2 lata. Najpierw na luzie, później wycieczki po lekarzach bagatelizujących brak ciąży. Ostatecznie jesteśmy oboje po operacjach- u męża żylaki powrózka nasiennego, u mnie ogromna cysta endometrialna na jajniku. Mam endo IV stopnia, ale jajowody jeszcze drożne. Dziś w końcu byłam u lekarza, który jako jedyny (!) zlecił badania hormonalne i monitoring owulacji. Za tydzień kolejna wizyta no i będziemy działać pełną parą.