reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Hej! :)
Można dołączyć?
Jesteśmy w trakcie starań o pierwsze bobo. Starania trwają już 2 lata. Najpierw na luzie, później wycieczki po lekarzach bagatelizujących brak ciąży. Ostatecznie jesteśmy oboje po operacjach- u męża żylaki powrózka nasiennego, u mnie ogromna cysta endometrialna na jajniku. Mam endo IV stopnia, ale jajowody jeszcze drożne. Dziś w końcu byłam u lekarza, który jako jedyny (!) zlecił badania hormonalne i monitoring owulacji. Za tydzień kolejna wizyta no i będziemy działać pełną parą.
Witaj [emoji257]
U mnie chyba cykl bezowulacyjny.... Zobacz załącznik 908225
Hmm albo bezowulacyjny albo owu dopiero bedzie i cykl ci sie wydluzy po prostu [emoji4]

Witam się z rannej zmiany !
Miłego dnia dziewczyny [emoji5]
No ja tylko mam możliwość w weekendy a już myślałam że w tym cyklu się uda bo mój był w dni płodne...No ale trudno.Nie będę już liczyć dni płodnych nie płodnych może w końcu i bez tego się uda...bo już nie wiem jak to działa
Z tymi aplikacjami to już tak jest, zbytnio nie ma co się sugerować , lepiej poobserwować ciało testy owu czy mierzenie temp... Albo na luzie [emoji173] co 2 dni i cierpliwie czekać..
Dziewczyny, nadrobiłam czytanie [emoji14] Ile tu się dzieje ! U mnie beta rośnie, ale nadal z niecierpliwością czekam na wizytę u lekarza. Dla pewności przełożyłam z 22 na 25 października. Owulację miałam późno i nie chcę się zamartwiać... Trzymam za Was mocno kciuki!
Świetna wiadomość.. Oby szybko zleciało do wizyty i żebyś zobaczyła serduszko [emoji8] A jak się czujesz?
Hej! :)
Można dołączyć?
Jesteśmy w trakcie starań o pierwsze bobo. Starania trwają już 2 lata. Najpierw na luzie, później wycieczki po lekarzach bagatelizujących brak ciąży. Ostatecznie jesteśmy oboje po operacjach- u męża żylaki powrózka nasiennego, u mnie ogromna cysta endometrialna na jajniku. Mam endo IV stopnia, ale jajowody jeszcze drożne. Dziś w końcu byłam u lekarza, który jako jedyny (!) zlecił badania hormonalne i monitoring owulacji. Za tydzień kolejna wizyta no i będziemy działać pełną parą.
Witaj ! [emoji4] Oby udało Wam się jak najszybciej zobaczyć || kreski
Dobrze , że trafiłaś na lepszego lekarza i zaczyna działać
Dziewczyny myslicie ze moze jutro byc owu?sprobuje foto wstawic,tak sie ciesze ze sie owu rozkreca,te testy sa coraz mocniejsze i ze moze moj clomid zadzialal:)
Testuj testuj , a z tym pozytywem to różnie dzisiaj już może być albo jutro i zawsze o jednej porze sikaj na test owu [emoji6]
u Mnie Kochane @ rozkręciła się przez noc także wszystko wiadomo:)Pozdrawiam :)
Szkoda.. Głowa do góry, ale trzymam kciuki za kolejny cykl [emoji8]
Witam się i ja :) u mnie dziś @ powinna przyjść. Robiłam wczoraj dwa testy. Na jednym jakiś cień cienia widziałam ale drugi wyszedł negatywny więc już nie mam nadziei. Czekam aż przyjdzie.
A może nie przyjdzie jednak [emoji12] Nadzieja jest dopóki @ nie ma.. A jak się nie uda to zawsze jest listopad przed Tobą [emoji8] Trzymam kciuki !!

Witam się z rannej zmiany !
Miłego dnia dziewczyny [emoji5] Z tymi aplikacjami to już tak jest, zbytnio nie ma co się sugerować , lepiej poobserwować ciało testy owu czy mierzenie temp... Albo na luzie [emoji173] co 2 dni i cierpliwie czekać..Świetna wiadomość.. Oby szybko zleciało do wizyty i żebyś zobaczyła serduszko [emoji8] A jak się czujesz? Witaj ! [emoji4] Oby udało Wam się jak najszybciej zobaczyć || kreski
Dobrze , że trafiłaś na lepszego lekarza i zaczyna działać Testuj testuj , a z tym pozytywem to różnie dzisiaj już może być albo jutro i zawsze o jednej porze sikaj na test owu [emoji6] Szkoda.. Głowa do góry, ale trzymam kciuki za kolejny cykl [emoji8] A może nie przyjdzie jednak [emoji12] Nadzieja jest dopóki @ nie ma.. A jak się nie uda to zawsze jest listopad przed Tobą [emoji8] Trzymam kciuki !!
Dzięki. Tylko u mnie to trochę zafalszowany brak @ może być bo dopiero dziś odstawilam duphaston. Ostatnio przyszła tego samego dnia ale czasem trwa to dłużej.

Wiecie co ja się fascynuje takimi dziwnymi szamanskimi rzeczami. Brałam z moim M. Przez 1.5 miesiąca ashwagandhe i jestem w ciąży :) to jest świetny adaptogen. Wczoraj robiłam wyniki i myślałam że zamienili probówki z krwią, bo wszystko było w normie. Żałuję że teraz nie mogę jej brać :(

Dzięki. Tylko u mnie to trochę zafalszowany brak @ może być bo dopiero dziś odstawilam duphaston. Ostatnio przyszła tego samego dnia ale czasem trwa to dłużej.
Rozumiem. Ostatnio miałam taką sytuacje po tabletkach anty.. Ale oby u Ciebie był inny powód. Jak @ nie przyjdzie zawsze w weekend możesz test powtórzyć
Wiecie co ja się fascynuje takimi dziwnymi szamanskimi rzeczami. Brałam z moim M. Przez 1.5 miesiąca ashwagandhe i jestem w ciąży :) to jest świetny adaptogen. Wczoraj robiłam wyniki i myślałam że zamienili probówki z krwią, bo wszystko było w normie. Żałuję że teraz nie mogę jej brać :(
Ashwagandha jest też świetna na stres i ogólne złe samopoczucie.. Można ją spotkać też w suplementach dla sportowców..
Sama brałam jakiś czas , ale potem słyszałam że ziół przy tabletkach anty to nie można i trzeba uważać i miałam pytać gin czy mogę brać i zapomniałam

reklama
Gratuluję :)
Jakiś konkretny preparat testowaliście? U nas przydałoby się zwiększyć trochę ruchliwość, może akurat?

Do góry