reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Hej! :)
Można dołączyć?
Jesteśmy w trakcie starań o pierwsze bobo. Starania trwają już 2 lata. Najpierw na luzie, później wycieczki po lekarzach bagatelizujących brak ciąży. Ostatecznie jesteśmy oboje po operacjach- u męża żylaki powrózka nasiennego, u mnie ogromna cysta endometrialna na jajniku. Mam endo IV stopnia, ale jajowody jeszcze drożne. Dziś w końcu byłam u lekarza, który jako jedyny (!) zlecił badania hormonalne i monitoring owulacji. Za tydzień kolejna wizyta no i będziemy działać pełną parą.
Witaj [emoji257]
U mnie chyba cykl bezowulacyjny.... Zobacz załącznik 908225
Hmm albo bezowulacyjny albo owu dopiero bedzie i cykl ci sie wydluzy po prostu [emoji4]

Witam się z rannej zmiany !
Miłego dnia dziewczyny [emoji5]
No ja tylko mam możliwość w weekendy a już myślałam że w tym cyklu się uda bo mój był w dni płodne...No ale trudno.Nie będę już liczyć dni płodnych nie płodnych może w końcu i bez tego się uda...bo już nie wiem jak to działa
Z tymi aplikacjami to już tak jest, zbytnio nie ma co się sugerować , lepiej poobserwować ciało testy owu czy mierzenie temp... Albo na luzie [emoji173] co 2 dni i cierpliwie czekać..
Dziewczyny, nadrobiłam czytanie [emoji14] Ile tu się dzieje ! U mnie beta rośnie, ale nadal z niecierpliwością czekam na wizytę u lekarza. Dla pewności przełożyłam z 22 na 25 października. Owulację miałam późno i nie chcę się zamartwiać... Trzymam za Was mocno kciuki!
Świetna wiadomość.. Oby szybko zleciało do wizyty i żebyś zobaczyła serduszko [emoji8] A jak się czujesz?
Hej! :)
Można dołączyć?
Jesteśmy w trakcie starań o pierwsze bobo. Starania trwają już 2 lata. Najpierw na luzie, później wycieczki po lekarzach bagatelizujących brak ciąży. Ostatecznie jesteśmy oboje po operacjach- u męża żylaki powrózka nasiennego, u mnie ogromna cysta endometrialna na jajniku. Mam endo IV stopnia, ale jajowody jeszcze drożne. Dziś w końcu byłam u lekarza, który jako jedyny (!) zlecił badania hormonalne i monitoring owulacji. Za tydzień kolejna wizyta no i będziemy działać pełną parą.
Witaj ! [emoji4] Oby udało Wam się jak najszybciej zobaczyć || kreski
Dobrze , że trafiłaś na lepszego lekarza i zaczyna działać
Dziewczyny myslicie ze moze jutro byc owu?sprobuje foto wstawic,tak sie ciesze ze sie owu rozkreca,te testy sa coraz mocniejsze i ze moze moj clomid zadzialal:)
Testuj testuj , a z tym pozytywem to różnie dzisiaj już może być albo jutro i zawsze o jednej porze sikaj na test owu [emoji6]
u Mnie Kochane @ rozkręciła się przez noc także wszystko wiadomo:)Pozdrawiam :)
Szkoda.. Głowa do góry, ale trzymam kciuki za kolejny cykl [emoji8]
Witam się i ja :) u mnie dziś @ powinna przyjść. Robiłam wczoraj dwa testy. Na jednym jakiś cień cienia widziałam ale drugi wyszedł negatywny więc już nie mam nadziei. Czekam aż przyjdzie.
A może nie przyjdzie jednak [emoji12] Nadzieja jest dopóki @ nie ma.. A jak się nie uda to zawsze jest listopad przed Tobą [emoji8] Trzymam kciuki !!

Witam się z rannej zmiany !
Miłego dnia dziewczyny [emoji5] Z tymi aplikacjami to już tak jest, zbytnio nie ma co się sugerować , lepiej poobserwować ciało testy owu czy mierzenie temp... Albo na luzie [emoji173] co 2 dni i cierpliwie czekać..Świetna wiadomość.. Oby szybko zleciało do wizyty i żebyś zobaczyła serduszko [emoji8] A jak się czujesz? Witaj ! [emoji4] Oby udało Wam się jak najszybciej zobaczyć || kreski
Dobrze , że trafiłaś na lepszego lekarza i zaczyna działać Testuj testuj , a z tym pozytywem to różnie dzisiaj już może być albo jutro i zawsze o jednej porze sikaj na test owu [emoji6] Szkoda.. Głowa do góry, ale trzymam kciuki za kolejny cykl [emoji8] A może nie przyjdzie jednak [emoji12] Nadzieja jest dopóki @ nie ma.. A jak się nie uda to zawsze jest listopad przed Tobą [emoji8] Trzymam kciuki !!
Dzięki. Tylko u mnie to trochę zafalszowany brak @ może być bo dopiero dziś odstawilam duphaston. Ostatnio przyszła tego samego dnia ale czasem trwa to dłużej.

Wiecie co ja się fascynuje takimi dziwnymi szamanskimi rzeczami. Brałam z moim M. Przez 1.5 miesiąca ashwagandhe i jestem w ciąży :) to jest świetny adaptogen. Wczoraj robiłam wyniki i myślałam że zamienili probówki z krwią, bo wszystko było w normie. Żałuję że teraz nie mogę jej brać :(

Dzięki. Tylko u mnie to trochę zafalszowany brak @ może być bo dopiero dziś odstawilam duphaston. Ostatnio przyszła tego samego dnia ale czasem trwa to dłużej.
Rozumiem. Ostatnio miałam taką sytuacje po tabletkach anty.. Ale oby u Ciebie był inny powód. Jak @ nie przyjdzie zawsze w weekend możesz test powtórzyć
Wiecie co ja się fascynuje takimi dziwnymi szamanskimi rzeczami. Brałam z moim M. Przez 1.5 miesiąca ashwagandhe i jestem w ciąży :) to jest świetny adaptogen. Wczoraj robiłam wyniki i myślałam że zamienili probówki z krwią, bo wszystko było w normie. Żałuję że teraz nie mogę jej brać :(
Ashwagandha jest też świetna na stres i ogólne złe samopoczucie.. Można ją spotkać też w suplementach dla sportowców..
Sama brałam jakiś czas , ale potem słyszałam że ziół przy tabletkach anty to nie można i trzeba uważać i miałam pytać gin czy mogę brać i zapomniałam

reklama
Gratuluję :)
Jakiś konkretny preparat testowaliście? U nas przydałoby się zwiększyć trochę ruchliwość, może akurat?

Do góry