reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Rozumiem. Ostatnio miałam taką sytuacje po tabletkach anty.. Ale oby u Ciebie był inny powód. Jak @ nie przyjdzie zawsze w weekend możesz test powtórzyć Ashwagandha jest też świetna na stres i ogólne złe samopoczucie.. Można ją spotkać też w suplementach dla sportowców..
Sama brałam jakiś czas , ale potem słyszałam że ziół przy tabletkach anty to nie można i trzeba uważać i miałam pytać gin czy mogę brać i zapomniałam
Ale działa też na plemniki :)
A ja doczekałam środy :) po 15 muszę się zbierać, dzisiaj jadę sama bo mąż niestety do 17 w pracy. I jadę autobusem bo w centrum Katowic o 16 może być rzeźnia :)

reklama
Dziewczyny, a tak odnośnie testow i tego całego zamieszania... to nie czujecie kiedy u was występuje owulacja np stwierdzając po ochocie na bobosexy? [emoji23]
No ja np nie zawsze mam ochotę w ciągu całego cyklu , wiadomo jak Tz coś tam zacznie to nabieram ochoty [emoji12] Ale w czasie owulacji to ja chodzę za Nim [emoji23] No i cały czas myślę jakby go tu dorwac [emoji12]

Ale działa też na plemniki :)
A ja doczekałam środy :) po 15 muszę się zbierać, dzisiaj jadę sama bo mąż niestety do 17 w pracy. I jadę autobusem bo w centrum Katowic o 16 może być rzeźnia :)
Ooo! Najpierw musiałabym swojego wysłać na badania.. To już w nowym roku [emoji6]
Trzymam kciuki za wizytę, daj znać po jak tam maluszek [emoji4] [emoji110] [emoji110]
Nie zazdroszcze jazdy autobusem w godzinach szczytu , no ale jak mus to mus tylko uważaj na siebie [emoji6]

Ooo! Najpierw musiałabym swojego wysłać na badania.. To już w nowym roku [emoji6]
Trzymam kciuki za wizytę, daj znać po jak tam maluszek [emoji4] [emoji110] [emoji110]
Nie zazdroszcze jazdy autobusem w godzinach szczytu , no ale jak mus to mus tylko uważaj na siebie [emoji6]
Wolę jechać autobusem lub pociągiem niż pchać się autem na centrum :) mam ostatnio osłabiona koncentrację i wolę jednak jak M. prowadzi. Ale z powrotem już mnie odbierze

Wolę jechać autobusem lub pociągiem niż pchać się autem na centrum :) mam ostatnio osłabiona koncentrację i wolę jednak jak M. prowadzi. Ale z powrotem już mnie odbierze
No tak, nie ma co jak się nie czujesz na siłach [emoji6] To chociaż na spokojnie sobie wrócisz !
A jak się czujesz ? Nie ma już tych plamień ?

Dziewczyny, a tak odnośnie testow i tego całego zamieszania... to nie czujecie kiedy u was występuje owulacja np stwierdzając po ochocie na bobosexy? [emoji23]
No ja np nie zawsze mam ochotę w ciągu całego cyklu , wiadomo jak Tz coś tam zacznie to nabieram ochoty [emoji12] Ale w czasie owulacji to ja chodzę za Nim [emoji23] No i cały czas myślę jakby go tu dorwac [emoji12]
Cos w tym jest,to chyba tak fizycznie sie dzieje przez sluz i on tam pobudza czy jakos tak czytalam,no i pewnie hormony;)

No tak, nie ma co jak się nie czujesz na siłach [emoji6] To chociaż na spokojnie sobie wrócisz !
A jak się czujesz ? Nie ma już tych plamień ?
Dobrze się czuje, niby plamien nie ma ale ten śluz jest taki lekko kremowy jakby kawa z ogromną ilością mleka. Ale może jeszcze nie wszystko zeszło

Dobrze się czuje, niby plamien nie ma ale ten śluz jest taki lekko kremowy jakby kawa z ogromną ilością mleka. Ale może jeszcze nie wszystko zeszło
Najważniejsze, że czujesz się dobrze i plamienie się uspokoiło.. co do śluzu nie pomogę.. Dzisiaj wizyta to na pewno lekarz Ci wszystko wytłumaczy i uspokoi trochę!

reklama
Ja czuję większą ochotę :)

Do góry