Bunia1992
Fanka BB :)
Który cykl starań?Ja już zamowilam sobie caly arsenal testow na przyszly miesiac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który cykl starań?Ja już zamowilam sobie caly arsenal testow na przyszly miesiac
Ile do @?Ja jestem sama, mąż w delegacji. Boli mnie lekko brzuch i jestem lekko opuchnięta, ale do miesiączki daleko, więc chyba za wcześnie na takie atrakcje?
To tak jak u nas też ciężko żeby było na dwa dni...Cos mialyscie dobrego na obiad?szukam inspiracji...ja zrobilam bigos ze slodkiej kapusty mialbyc na dwa dni no ale przy moim mezu to siw nic nie uchowa na dwa dni
Ile do @?
A czy wiecie czemu/czy macie problemy z zajsciem w ciaze?@Bunia1992 hmm..ja juz mam za soba 2 lata staran, co prawda mialam w między czasie mała przerwe.
Ale w tym miesiącu od nowa zaczynamy starania
O matko....Masakra...[emoji33]Ja dobrze [emoji6] mdlilo mnie często ale dalam rade, hod dog a potem McDonald zaliczone wiec jest ok [emoji6]
Za to mlody zle zniósł podróż [emoji37] wymiotowal, brzuszek go bolał i spal praktycznie 2h wiec raczej nie zanosi sie żeby poszedl dzis szybko spać[emoji17]No niestety okropna [emoji17] byl jakis powazny wypadek ze sie tir wywrocil, kierowca chyba wypadl przez szybe bo zbita i cala zakrwawiona[emoji37]
Czyli dopiero co po owulacji sama mam 11 dni do okresu mi się wydaje że pierwsze objawy mozna poczuc dopiero jak fasolka się zagnieździ. Chociaż co osoba to inny przypadekOkoło 12 dni, a objawy tego rodzaju mam zwykle na tydzień lub 5 dni przed.