MasterKa
Fanka BB :)
I tak ma byc[emoji4] regeneracja wskazana [emoji2]Teraz to zleci, dwa dni wolnego. Pośpię sobie, zanim się ogarnę to będzie południe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tak ma byc[emoji4] regeneracja wskazana [emoji2]Teraz to zleci, dwa dni wolnego. Pośpię sobie, zanim się ogarnę to będzie południe
To już długa droga za wami macie jakieś problemy ?@Bunia1992 hmm..ja juz mam za soba 2 lata staran, co prawda mialam w między czasie mała przerwe.
Ale w tym miesiącu od nowa zaczynamy starania
A koło 12tej będę na pobieraniu krwi [emoji4] jezeli @ nie przyjdzie rzecz jasna [emoji87]Super! Trzymam kciuki!! O której dasz jutro znać? Nie mogę się doczekać [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji1] [emoji1] [emoji7]
No heeej [emoji1]Hej
Przygarniecie mnie?
@Loli05 u mnie trzy dni z rzedu na obiad golabki
@Fizzymensa robilas moze test?
Ja na rowerze jezdzilam przed ciążą, w czasie od owu do || i cala ciaze do kilkunastu dni przed porodem wiec mysle ze jesli jeździsz aktualnie to nie ma co rezygnować [emoji6]Dziewczyny jak to jest że sportem np jazda na rowerze i współżyciem od owu do terminu @ ograniczać w razie jakby miała być fasola czy nie bo już nie wiem a jak tak ładnie to do pracy śmigam rowerem i nie chciałabym zaszkodzić
Może być za wcześnie. Zależy kiedy była owulacja ja w dniu @ miałam cień cienia
@Fizzymensa ja bym poczekala z testowaniem do @. Ze teraz wyszla biel to nie znaczy ze ze za kilka dni nie moga pojawic sie dwie kreski
Jak wam mija wieczor kobitki ?
Ja niestety też nie , a jeszcze mam bóle migrenowe i mnie głowa potrafi boleć dwa tygodnie [emoji58][emoji849]Takie bóle głowy, to najgorsze co może być. Wszystko wtedy denerwuje podwójnie. Nie znoszę tego czasu.
Wiem co to migrenowy ból głowy tylko chyba jestem szczęściarą bo u mnie trwa tylko jeden dzień na drugi rano budzę się jak nowo narodzonaJa niestety też nie , a jeszcze mam bóle migrenowe i mnie głowa potrafi boleć dwa tygodnie [emoji58][emoji849]
Czesc,powiedz cos o sobie