reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dziewczyny jak to jest że sportem np jazda na rowerze i współżyciem od owu do terminu @ ograniczać w razie jakby miała być fasola czy nie bo już nie wiem a jak tak ładnie to do pracy śmigam rowerem i nie chciałabym zaszkodzić :errr:
Ja na rowerze jezdzilam przed ciążą, w czasie od owu do || i cala ciaze do kilkunastu dni przed porodem wiec mysle ze jesli jeździsz aktualnie to nie ma co rezygnować [emoji6]

Może być za wcześnie. Zależy kiedy była owulacja ja w dniu @ miałam cień cienia

@Fizzymensa ja bym poczekala z testowaniem do @. Ze teraz wyszla biel to nie znaczy ze ze za kilka dni nie moga pojawic sie dwie kreski ;)

Jak wam mija wieczor kobitki ;) ?

No właśnie mam taką nadzieję, że za wcześnie. Test zrobiłam żeby uspokoić swoje sumienie, bo powoli już chodziłam po ścianach :D :D

Ogolnie trafilismy na kiepskiego lekarza..zrobilam wszystkie badania i wg niego mialam za niska prolaktyne czy tam za wysoka- juz nie pamietam. A potem inny lekarz stwierdzil ze mam polipa i mialam mialam usuwany az 2 razy.

reklama
Do góry