reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczyny jak to jest że sportem np jazda na rowerze i współżyciem od owu do terminu @ ograniczać w razie jakby miała być fasola czy nie bo już nie wiem a jak tak ładnie to do pracy śmigam rowerem i nie chciałabym zaszkodzić :errr:
Z tego co wiem to możesz jeździć rowerkiem [emoji5] dopóki nie ma II to nie ma co zmieniać swojego życia

reklama
Witam się wieczorkiem , można wreszcie odpocząć po pracy , nie wiem mam jakieś gorsze dni ostatnio , snuje się bez celu i robie wszystko mechanicznie i te ciągłe bóle głowy
Cześć, czy mogę dołączyć do Was? Starania na samym początku - niecałe 3 miesiące.
Witaj wśród Nas ! [emoji6]
Cudo [emoji173] Piękne wnętrze !
Wiecie co, faceci bywają okropni!
Miałam rano tę pierwszą wizytę u położnej i jeszcze nerwy, bo plamienie a ten do mnie pisze i pierwsze co to nawija o motorze! :mad: że jeszcze nie może odebrać bo to i sramto. Stary a jak gówniarz.
Mój to samo.. I jeszcze do tego ciągle zapomina o lekarzach i o tym , że się przejmuje tymi wizytami i nigdy nie pamięta jaki lekarz,o której idę i zapytać jak poszło [emoji12]
Nie wiem chyba więcej ryb mu muszę szykować na obiad !
Powiem Wam dziewczynki, że mam lekkiego stresa przed jutrzejszą betą[emoji33][emoji1422]
Wszystko będzie dobrze.. Czuje , że będzie piękna beta [emoji8]
Witam sie juz z domku [emoji854]
I melduje ze dojechaliśmy o 17... a wyjechalismy punkt 11... 350km w 6godzin..myslalam ze umre [emoji17]taki korek był na aurostradzie bo tir sie przewrócił ze prawie 2h staliśmy..
Super , że już u siebie jesteście [emoji4] .. Masakra , współczuję Wam męczarni. Ważne, że dojechaliście bezpiecznie! Poniedziałek ciężki dzień [emoji53]
Ja już bym pewnie zrobiła test. Ja jadę na 3 bete zaraz to się trochę wyluzuje. Jakoś spróbuje dotrwać do środy
Środa za pasem , teraz jeszcze sobie odpoczniesz na tym wolnym.. Nie stresuj się [emoji8]
Niestety nie pije kawy zatrułam się jako dziecko także u mnie odpada jakoś przeżyję ważne że to nie ból migrenowy bo byłoby gorzej
Mam to samo.. Na sam zapach mam mdłości [emoji12]
Cos mialyscie dobrego na obiad?szukam inspiracji...ja zrobilam bigos ze slodkiej kapusty mialbyc na dwa dni no ale przy moim mezu to siw nic nie uchowa na dwa dni:(
U mnie kopytka były , jutro nie wiadomo jeszcze
Hej ;)
Przygarniecie mnie? :D
@Loli05 u mnie trzy dni z rzedu na obiad golabki
@Fizzymensa robilas moze test?
Cześć [emoji4] Z Nami raźniej !
Hej Estta witaj!

Tak robiłam dzisiaj rano bo już nie mogłam wytrzymać [emoji14] ale niestety biel wyszła :< Może jeszcze za wcześnie? @ ma być planowany za 2-3 dni
Lepiej poczekać do terminu @, za 2-3 dni mogą być już || kreski [emoji9]

Dziewczyny jak to jest że sportem np jazda na rowerze i współżyciem od owu do terminu @ ograniczać w razie jakby miała być fasola czy nie bo już nie wiem a jak tak ładnie to do pracy śmigam rowerem i nie chciałabym zaszkodzić :errr:
Pewnie, że możesz :) zwłaszcza jeśli jesteś do tego przyzwyczajona

Witam wieczorem z lozka. Leżę juz bo miałam chwile temu taki ból podbrzusza ze mnie aż zgięło! [emoji33] masakra! [emoji33]
Dziwne.. Ale mam nadzieję że nic złego! Ale bardziej klucie czy tępy ból?

reklama
Do góry