reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Myśle ze jakbyś poszła za tydzień to będzie idealny czas na [emoji173]️ dla dzidzi.
Serducho już powinno być wtedy. Jutro zadzwonię i spróbuję się umówić :)
Zaraz przyjeżdzają Panowie z Ikea z nowa kanapa [emoji173]️ mam nadzieje, że ładnie się wyrobią z jej złożeniem. Jeśli nam w tym miesiącu nie poszło to mam nadzieje, że nowa kanapa nam jakoś pomoże ;)
Pomoże na pewno :D ale coś czuję że na tej nowej kanapie będziesz odpoczywać z brzuchem :)

reklama
Serducho już powinno być wtedy. Jutro zadzwonię i spróbuję się umówić :)

Pomoże na pewno :D ale coś czuję że na tej nowej kanapie będziesz odpoczywać z brzuchem :)
Nie będę miała nic przeciwko ;)
Oglądałam ostatnio w DDTVN program o trendach w wystroju wnętrz i wiecie co? Podoba mi się niemodna już, szara kanapa :D Taki błąd! Mogłam kupić pastelowo różową sofę :D (ciekawe jak długo byłaby różowa) hahahaha :D

Oglądałam ostatnio w DDTVN program o trendach w wystroju wnętrz i wiecie co? Podoba mi się niemodna już, szara kanapa :D Taki błąd! Mogłam kupić pastelowo różową sofę :D (ciekawe jak długo byłaby różowa) hahahaha :D
No kurde, mnie też sie takie podobają :D I mam szarą ;)
Ale marzę o białej, choć pewnie nigdy sobie nie kupię, bo teraz dzieci małe, a jak będę stara, to wnuki małe, i tak... ;)

Mnie pokusiło na ten turkusowy fotel uszak z Ikea i co? Raczki juz całe szare... żałuje ze nie wzięłam szarego! Oj żałuje.
Przy dzieciach to niestety tylko super ciemne kolory.

Ja mam szara a plamy takie że szkoda gadać ;P młody się postarał wybitnie żeby ją ozdobić ;P

reklama
Dzieki [emoji6]
Chyba sie nie domyśla [emoji6] wczoraj widziala ze pije piwko - oczywiście 0%- ale o tym nie wie wiec moze nie podejrzewa [emoji854]Oczywiście [emoji854] tylko ja mam na 17.20 a wejde pewnie po 18 wiec relacja wieczorem [emoji6]
Ale i tak bedziemy czekac nawet gdy bys miala na 22:p
Cześć :) Pewnie, że pamiętamy :*

Kasienka ty nie uciekaj z forum tylko zdawaj relacje jak idzie monitoring cyklu :yes:
Zdam relacje:) Poko co czekam w kolejce i doktorek sie spoznia:/

Do góry