reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Myśle ze jakbyś poszła za tydzień to będzie idealny czas na [emoji173]️ dla dzidzi.
Serducho już powinno być wtedy. Jutro zadzwonię i spróbuję się umówić :)
Zaraz przyjeżdzają Panowie z Ikea z nowa kanapa [emoji173]️ mam nadzieje, że ładnie się wyrobią z jej złożeniem. Jeśli nam w tym miesiącu nie poszło to mam nadzieje, że nowa kanapa nam jakoś pomoże ;)
Pomoże na pewno :D ale coś czuję że na tej nowej kanapie będziesz odpoczywać z brzuchem :)

reklama
Serducho już powinno być wtedy. Jutro zadzwonię i spróbuję się umówić :)

Pomoże na pewno :D ale coś czuję że na tej nowej kanapie będziesz odpoczywać z brzuchem :)
Nie będę miała nic przeciwko ;)
Oglądałam ostatnio w DDTVN program o trendach w wystroju wnętrz i wiecie co? Podoba mi się niemodna już, szara kanapa :D Taki błąd! Mogłam kupić pastelowo różową sofę :D (ciekawe jak długo byłaby różowa) hahahaha :D

Oglądałam ostatnio w DDTVN program o trendach w wystroju wnętrz i wiecie co? Podoba mi się niemodna już, szara kanapa :D Taki błąd! Mogłam kupić pastelowo różową sofę :D (ciekawe jak długo byłaby różowa) hahahaha :D
No kurde, mnie też sie takie podobają :D I mam szarą ;)
Ale marzę o białej, choć pewnie nigdy sobie nie kupię, bo teraz dzieci małe, a jak będę stara, to wnuki małe, i tak... ;)

Mnie pokusiło na ten turkusowy fotel uszak z Ikea i co? Raczki juz całe szare... żałuje ze nie wzięłam szarego! Oj żałuje.
Przy dzieciach to niestety tylko super ciemne kolory.

Ja mam szara a plamy takie że szkoda gadać ;P młody się postarał wybitnie żeby ją ozdobić ;P

reklama
Dzieki [emoji6]
Chyba sie nie domyśla [emoji6] wczoraj widziala ze pije piwko - oczywiście 0%- ale o tym nie wie wiec moze nie podejrzewa [emoji854]Oczywiście [emoji854] tylko ja mam na 17.20 a wejde pewnie po 18 wiec relacja wieczorem [emoji6]
Ale i tak bedziemy czekac nawet gdy bys miala na 22:p
Cześć :) Pewnie, że pamiętamy :*

Kasienka ty nie uciekaj z forum tylko zdawaj relacje jak idzie monitoring cyklu :yes:
Zdam relacje:) Poko co czekam w kolejce i doktorek sie spoznia:/

Do góry