martoosia04
Fanka BB :)
Właśnie o tę przytulność chodziło.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i pięknie! te kanapy są bardzo wygodne
Czesc Masz juz dzieci, czy to starania o pierworodne?Cześć, czy mogę dołączyć do Was? Starania na samym początku - niecałe 3 miesiące.
Ale masz przytulny salonik, jakby sama Szelagowska ci go urzadzala
Wow jak mi sie podobaja te fotele ale nie mam miejsca;(
Pięknie. Bardzo mi się podoba. Przytulnie a zarazem elegancko.Właśnie o tę przytulność chodziło.
U nas też na szarym narożniku wszystko widać... Ale był wyprany i od tego czasu kładę szary koc [emoji23][emoji16] no bo inaczej nie da rady [emoji19]Ja mam szara a plamy takie że szkoda gadać ;P młody się postarał wybitnie żeby ją ozdobić ;P
U mnie zadne narzuty nie przejda - musialabym albo w kolko poprawiac albo otoczyc kanape barierkamiU nas też na szarym narożniku wszystko widać... Ale był wyprany i od tego czasu kładę szary koc [emoji23][emoji16] no bo inaczej nie da rady [emoji19]
Ja porostu przestałam oczekiwać, aby facet był tak zaangażowany jak kobieta. W moim przypadku w starania i poczęcie Dlatego właśnie dołączyłam do tego forum, aby się wygadać, pożalić i po stresować w dziewczynami Oni mają całkiem inną wrażliwość niż myWiecie co, faceci bywają okropni!
Miałam rano tę pierwszą wizytę u położnej i jeszcze nerwy, bo plamienie a ten do mnie pisze i pierwsze co to nawija o motorze! że jeszcze nie może odebrać bo to i sramto. Stary a jak gówniarz.