reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

U mnie też na 26.10 ;) Testujemy razem w dniu @, czy myślisz o wcześniejszym teście?

@Martkaaa5 dołączasz do nas z testowaniem? ;)

będziemy tylko we trzy? czy jeszcze któraś się pisze na test?
Wcześniej na pewno nie biel na mnie źle wpływa [emoji14] ja przeważnie dostaje koło południa okresu więc ja w razie co zrobię test pod wieczór albo na drugi dzień rano. Mam w domu tylko jeden [emoji14]

reklama
@Lu_cy nie grzeb lepiej tam. Ja też teraz staram się powstrzymać od wsadzania tam paluchów.

Mi się w ogóle wydaje, że tam na dole jakieś takie podpuchnięte wszystko. Jak wsadzam palec to dokoła takie miękkie... To dobrze?
Jeśli ciąża to bardzo dobrze :) ja teraz mam tam takie gąbczaste wszystko :p

Już po wizycie, brązowe plamienie jest ok, to stara krew i się oczyszcza, może być po implantacji albo podrażnienie po seksie.
Mam kartę ciąży i druga wizyta w czwartek, bo musimy dokończyć badanie i wywiad.
Teraz zastanawiam się kiedy iść prywatnie na usg.

Wcześniej na pewno nie biel na mnie źle wpływa [emoji14] ja przeważnie dostaje koło południa okresu więc ja w razie co zrobię test pod wieczór albo na drugi dzień rano. Mam w domu tylko jeden [emoji14]

Ja zaopatrzyłam się w testy ciążowe na Allegro poprzednim cyklu. Mam mały zapas. Ale fakt, bił boli. [emoji24] ja postaram się wytrzymać do 22.10 [emoji23] POSTARAM.

Hej dziewczyny!
Super ze Wam sie juz udalo! Oby jak najwiecej tych dwoch grubych krech!!
U mnie @ sie dzisiaj konczy z tego co widze, wiec nowy cykl, nowe starania. Moze tym razem obejdzie sie bez cudowania i wmawiania sobie wszystkiego ;) psychika najwazniejsza!
Trzymam kciuki za Was wszystkie!! ;**
Hej!

No to jedziemy razem bo mi właśnie też się @ kończy :) 5dc

Jeśli ciąża to bardzo dobrze :) ja teraz mam tam takie gąbczaste wszystko :p

Już po wizycie, brązowe plamienie jest ok, to stara krew i się oczyszcza, może być po implantacji albo podrażnienie po seksie.
Mam kartę ciąży i druga wizyta w czwartek, bo musimy dokończyć badanie i wywiad.
Teraz zastanawiam się kiedy iść prywatnie na usg.

A dlaczego chodzisz na usg prywatnie? Twoj lekarz nie zrobi ci usg?

Ja w poprzedniej ciąży byłam taka niecierpliwa i zrobiłam test 5 dni przed spodziewanym okresem :D
Ale cień cienia pod światło zobaczyłam ;)

Ja w poprzedniej ciąży (czując od początku, że się udało), zrobiłam test na dwa dni przed @ i pozytyw był. Teraz ciezko wytrzymać nawet do 10dpo [emoji23][emoji23][emoji23]

Czytam o waszych przypuszczeniach i jestem spokojna jak mnich tybetański :D
U nas właściwych starań jako takich nie było, tylko takie podejście w punkt, więc albo zgarnęliśmy bingo albo zonka :D

reklama
Czytam o waszych przypuszczeniach i jestem spokojna jak mnich tybetański :D
U nas właściwych starań jako takich nie było, tylko takie podejście w punkt, więc albo zgarnęliśmy bingo albo zonka :D

Hahaha [emoji23] świetne określenie [emoji23]

U mnie naprzemienne kłucie w jajnikach chyba. Podbrzusze na pewno daje o sobie znać [emoji1307][emoji1307]

Do góry