reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dziewczyny, zanim dowiedziałam się o ciąży zapisałam się na kurs prawa jazdy? Teoria juz za mną, pieniądze wpłacone ale boję się trochę jeździć. Co o tym myślicie?
Zawsze możesz spróbować i zobaczyć jak bardzo stresujące jest to dla ciebie. Może okaże się, że nie aż tak bardzo [emoji6]
Dla mnie kurs i egzamin nie były tak stresujące. Pamiętam, że na egzaminie jechało mi się super i zdałam za 1 razem :D
Niestety po tym jak potrącił mnie samochód, boję się wsiąść za kierownicę. Ale powiem Tobie, że z uwagi na ciążę, podjęłam decyzję, by ponownie spróbować, bo nie wyobrażam sobie być uziemiona w domu z dzieckiem i zdana na mojego m. Zatem możemy zacząć razem [emoji6]

Zachcianki mam od dwóch tygodni: owoce! Ostatnio wykupiłam pół Tesco wszelkich owoców i tylko to bym jadła za kompletnie nie wchodzi mi mięso :p
Niestety późnym wieczorem i teraz plamienie znowu jest :( jutro rano idę do położnej, zobaczę co mi powie.
No proszę, a ja już myślałam, że jakaś kosmitka ze mnie, bo ja znowu mam apetyty na ... warzywa :D Wczoraj nie mogłam przejść obojętnie i kupiłam buraczki, cukinię, awokado i moje must have to sok z pomarańczy i jarmużu. Odrzuca mnie za to kompletnie od słodyczy, za które wcześniej to bym się sprzedała :D
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u położnej, daj znać co ci powiedziała. Odpoczywaj [emoji8]

No proszę, a ja już myślałam, że jakaś kosmitka ze mnie, bo ja znowu mam apetyty na ... warzywa :D Wczoraj nie mogłam przejść obojętnie i kupiłam buraczki, cukinię, awokado i moje must have to sok z pomarańczy i jarmużu. Odrzuca mnie za to kompletnie od słodyczy, za które wcześniej to bym się sprzedała :D
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u położnej, daj znać co ci powiedziała. Odpoczywaj [emoji8]
A ja od wczoraj mialam okropna ochote na pierogi z miesem gdzie ja pierogow z miesem nie lubie [emoji57]

No i gruszki [emoji173][emoji173]

Aaa i Mam ochote udusic tz [emoji34] mialam kawe na stole w ogrodzie to czubek wysmarowal mi krawedzie kubka papryczka chili [emoji34]zartownis [emoji57]

Ach, te zachcianki :D co smieszniejsze, poprzednio nie miałam za bardzo takich akcji, ani też nie miewałam mdłości. Mam nadzieję że mi ten szał na owoce minie, bo to mnóstwo cukru :p
Jutro na pewno dam znać, póki co lenię się na kanapie dalej.

A u mnie jakieś bóle podobne do tych na @, jakieś kłucia... senność... Aż w szoku jestem. Nie chcę sobie nic wmawiać...
A ile masz do @? Jest szansa?

A ile masz do @? Jest szansa?
Jeszcze 11 dni. Dopiero 3dpo. Po analizie owufriend to w sumie boboseksy były na dzień przed owu, więc szansa jest. Niby nie chcę się nastawiać na to, ale sama wiesz jak to jest. Mówisz sobie, że trzeba podejść na luzie itp., a potem przychodzi co do czego, to jednak nadzieja się tli. Chciałabym, by się udało, ale po tylu zawodach i wylanych łzach nie chcę przechodzić tego ponownie.

reklama
Dziewczyny czy któraś z was brala kiedyś albo bierze ovarin ?
Ja brałam i w sumie w tym cyklu zaczelam znow. Zalezy na co chcesz go brac... jesli chodzi o sluz plodny to pozytywnie na mnie nie wplynal... jedynym pozytywem bylo to ze jak go bralam nie bolaly mnie piersi przed okresem... dlatego po paru miesiacach przerwy wrocilam do niego bo ost przed @ bolaly mnie dosc mocno

Do góry