reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Jeszcze 11 dni. Dopiero 3dpo. Po analizie owufriend to w sumie boboseksy były na dzień przed owu, więc szansa jest. Niby nie chcę się nastawiać na to, ale sama wiesz jak to jest. Mówisz sobie, że trzeba podejść na luzie itp., a potem przychodzi co do czego, to jednak nadzieja się tli. Chciałabym, by się udało, ale po tylu zawodach i wylanych łzach nie chcę przechodzić tego ponownie.
Ale patrząc na to tak na chłodno, to ja też po tym jak się dowiedziałam że mąż ma 1% to założyłam że narazie się nie uda. Więc się nie spinalam, poza tym byliśmy w tej Turcji, skupilam sie na odpoczywaniu, wróciłam przeziębiona i zapomniałam o mierzenia temp i wyliczaniu minut do starań. A efekt jak widać :)

reklama
Do lekarza idę dopiero 22 października, więc nie wiem. Dzisiaj robiłam test i kreska jest mocniejsza, więc beta rośnie. Myslę, że może lepiej dla mnie będzie jak oprócz pracy jeszcze się czymś zajmę żeby za dużo nie rozmyślać, bo wiem, że jak ma być dobrze to tak bedzie. Co nam pisane [emoji6]
Ja uczylam sie na prawo jazdy jak bylam w ciazy i nie wiem sama,stres byl,jak zdwalam egzamin to powiedzialam ze w ciazy jestem(5 miesiac) i moze jakos tak przymknal oko ale i tak nie zdalam oblalan na parkowaniu,maly byl dosc spokojny podczas egzaminu.Drugi raz mialam wredna babe i juz czulam ze bedzie zle i maly strasznie mnie kopal i tez nie zdalam;( no a potem juz nie bylo jak i ja sie nie chcialam stresowac i zaczely mi sie problemy ciazowe(nie mowie ze to od egzaminow) i jzu nie zdawalam i nie mam prawka.Za to moj maz musial zrobic i mysle ze to tez dobrze wyszlo bo pewnie jak ja bym zdala to on by juz nie robil.

Ale patrząc na to tak na chłodno, to ja też po tym jak się dowiedziałam że mąż ma 1% to założyłam że narazie się nie uda. Więc się nie spinalam, poza tym byliśmy w tej Turcji, skupilam sie na odpoczywaniu, wróciłam przeziębiona i zapomniałam o mierzenia temp i wyliczaniu minut do starań. A efekt jak widać :)
Bobo Cie wzielo z zaskoczenia:)

Jeszcze 11 dni. Dopiero 3dpo. Po analizie owufriend to w sumie boboseksy były na dzień przed owu, więc szansa jest. Niby nie chcę się nastawiać na to, ale sama wiesz jak to jest. Mówisz sobie, że trzeba podejść na luzie itp., a potem przychodzi co do czego, to jednak nadzieja się tli. Chciałabym, by się udało, ale po tylu zawodach i wylanych łzach nie chcę przechodzić tego ponownie.
To jeszcze trochę czekania i w sumie za wcześnie na objawy, ale życzę żeby ten cykl był szczęśliwy :)

U mnie dziewczynki 8 dni do @ też właśnie kłuje mnie raz z jednej raz z drugiej strony podbrzusza piersi bolą wrażliwe kilka dni sutki bardzo balały ale przeszło śluz taki kremowy nie pamiętam takiego no to tyle z moich obserwacji czekać do pon mi zostaje 8-)

reklama
Do góry