reklama
Loli05
Fanka BB :)
Tak sie czyja kibietki ktore na bank nie zaszly,wy macie jakies tam bole wiec jest szansa trzymam kciukiA ja mam 11 dni do okresu i sie czuje jak facetzadnych boli,cycowych boli nic pusto.
Kaamilaaa
Nie zgodze sie [emoji14] mnie bolał brzuch i czulam sie jak przed @ na dobrych kilka dni przed terminem a potem przeszło i zupelnie nie czulam sie jak na okres ani na ciaze i dopiero brak objawow sklonil mnie do zrobiena testu [emoji14]Tak sie czyja kibietki ktore na bank nie zaszly,wy macie jakies tam bole wiec jest szansa trzymam kciuki
martoosia04
A jak teraz ma się sprawa z objawami? W końcu się jakiś doczekałaś?Nie zgodze sie [emoji14] mnie bolał brzuch i czulam sie jak przed @ na dobrych kilka dni przed terminem a potem przeszło i zupelnie nie czulam sie jak na okres ani na ciaze i dopiero brak objawow sklonil mnie do zrobiena testu [emoji14]
Hahaha ja wczoraj wysmarowałam krawędzie od drinka mojego męża cytryną [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] tylko że nie zczaił.....A ja od wczoraj mialam okropna ochote na pierogi z miesem gdzie ja pierogow z miesem nie lubie [emoji57]
No i gruszki [emoji173][emoji173]
Aaa i Mam ochote udusic tz [emoji34] mialam kawe na stole w ogrodzie to czubek wysmarowal mi krawedzie kubka papryczka chili [emoji34]zartownis [emoji57]
Kaamilaaa
Dalej mnie nic nie boli, przedwczoraj bylo witanie sie z wc [emoji14] a dzis jedynie dzis strasznego gloda i ochote na pierogi z mięsem ktorych normalnie nie lubie [emoji14]A jak teraz ma się sprawa z objawami? W końcu się jakiś doczekałaś?
Eee tam cytryna do przeżycia [emoji14] jakbys zrobila z chili to na bank by sie zczail [emoji23][emoji23][emoji23]Hahaha ja wczoraj wysmarowałam krawędzie od drinka mojego męża cytryną [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] tylko że nie zczaił.....
Hahaha [emoji23] mocno piekło??Dalej mnie nic nie boli, przedwczoraj bylo witanie sie z wc [emoji14] a dzis jedynie dzis strasznego gloda i ochote na pierogi z mięsem ktorych normalnie nie lubie [emoji14]Eee tam cytryna do przeżycia [emoji14] jakbys zrobila z chili to na bank by sie zczail [emoji23][emoji23][emoji23]
martoosia04
No to się ciesz, Kamila, że tak delikatnie przechodzisz ten 1 trymestr. Klęczenie przed wc to nic ciekawego
Ja miałam bóle typowo okresowo ciążowe heh i lipa więc to nie regułaTak sie czyja kibietki ktore na bank nie zaszly,wy macie jakies tam bole wiec jest szansa trzymam kciuki
reklama
Kaamilaaa
A idź... myslalam ze ubije[emoji41] sciera dostal zartownis [emoji57] a jak sie ze mnie śmiał.. norma [emoji41] aleee poczeeekaj [emoji41] ja sobie tych papryczek nazbieram jutro tak zeby zabrac je ze soba do nas i w najmniej spodziewnym momecie zrobie mu kawke albo herbatke [emoji41]jak sie spodziewal nie będzie [emoji14][emoji23]Hahaha [emoji23] mocno piekło??
Ja tam wole mieć objawy (choc wiem ze to zaden wyznacznik) ale czuje sie pewniej jak cos sie dzieje jakies objawy sa [emoji14]No to się ciesz, Kamila, że tak delikatnie przechodzisz ten 1 trymestr. Klęczenie przed wc to nic ciekawego