reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Tak sie czyja kibietki ktore na bank nie zaszly,wy macie jakies tam bole wiec jest szansa trzymam kciuki
Nie zgodze sie [emoji14] mnie bolał brzuch i czulam sie jak przed @ na dobrych kilka dni przed terminem a potem przeszło i zupelnie nie czulam sie jak na okres ani na ciaze i dopiero brak objawow sklonil mnie do zrobiena testu [emoji14]

A ja od wczoraj mialam okropna ochote na pierogi z miesem gdzie ja pierogow z miesem nie lubie [emoji57]

No i gruszki [emoji173][emoji173]

Aaa i Mam ochote udusic tz [emoji34] mialam kawe na stole w ogrodzie to czubek wysmarowal mi krawedzie kubka papryczka chili [emoji34]zartownis [emoji57]
Hahaha ja wczoraj wysmarowałam krawędzie od drinka mojego męża cytryną [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] tylko że nie zczaił.....

A jak teraz ma się sprawa z objawami? W końcu się jakiś doczekałaś? ;)
Dalej mnie nic nie boli, przedwczoraj bylo witanie sie z wc [emoji14] a dzis jedynie dzis strasznego gloda i ochote na pierogi z mięsem ktorych normalnie nie lubie [emoji14]
Hahaha ja wczoraj wysmarowałam krawędzie od drinka mojego męża cytryną [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] tylko że nie zczaił.....
Eee tam cytryna do przeżycia [emoji14] jakbys zrobila z chili to na bank by sie zczail [emoji23][emoji23][emoji23]

Dalej mnie nic nie boli, przedwczoraj bylo witanie sie z wc [emoji14] a dzis jedynie dzis strasznego gloda i ochote na pierogi z mięsem ktorych normalnie nie lubie [emoji14]Eee tam cytryna do przeżycia [emoji14] jakbys zrobila z chili to na bank by sie zczail [emoji23][emoji23][emoji23]
Hahaha [emoji23] mocno piekło??

reklama
Hahaha [emoji23] mocno piekło??
A idź... myslalam ze ubije[emoji41] sciera dostal zartownis [emoji57] a jak sie ze mnie śmiał.. norma [emoji41] aleee poczeeekaj [emoji41] ja sobie tych papryczek nazbieram jutro tak zeby zabrac je ze soba do nas i w najmniej spodziewnym momecie zrobie mu kawke albo herbatke [emoji41]jak sie spodziewal nie będzie [emoji14][emoji23]
No to się ciesz, Kamila, że tak delikatnie przechodzisz ten 1 trymestr. Klęczenie przed wc to nic ciekawego ;)
Ja tam wole mieć objawy (choc wiem ze to zaden wyznacznik) ale czuje sie pewniej jak cos sie dzieje jakies objawy sa [emoji14]

Do góry