reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Nie mam pojęcia, bo dopiero w tym cyklu z wami zaczęłam sprawdzać owu. Zawsze byłam pewna że lutealna musi mieć 14 dni. Wiecie co może wplywac na wydluzenie? Może coś muszę jeszcze zbadac z hormonów?
Nie kochana nie musi to byc zawsze 14 dni [emoji6] u jednej bedzie to zawsze 14 dni u innej 10 a u jeszcze innej 16 dni [emoji6] kazda z nas moze mieć inna dlugosc fl [emoji6]
I to ze u Ciebie jak narazie to 15dni to nic zlego, a wrecz lepiej niz 10dni[emoji6] gorzej gdyby faza lutealna byla krotsza niz 10dni bo wtedy dzidzia nie zdążyła by sie zagniezdzic[emoji6]ogólnie norma fl to 10-16dni nic nie musisz badać jest ok [emoji14]

reklama
Owu na bank była późno, ok 17dc ale może w takim razie była nieco później nawet. Na ciąże już nie liczę, tylko czemu taki długi cykl, jak na złość...
Ja przy cyklach bezowulacyjnych miałam długie cykle , niestety.
Być może, że owulacja była później. Tylko coś na to musiało wpłynąć.

Czekałam wczoraj na wiadomości od ciebie. I się trochę martwiłam.
Moje cykle były 28-30 dni, a przy staraniach wydłużyły mi się do nawet 32.
Póki nie ma @, póty jest nadzieja.
Ja w rozjazdach na weekend;) nie było kiedy pisać! A nawet na noc założyłam tampona bo nie chciałam niespodzianki w gościach, ale póki co @ sobie ze mnie żartuje podle[emoji12]

Cześć laski! Nie dam rady nadrobić tyłu stron, czy są jakieś świeże kreski? U mnie od wczoraj lekkie plamienie, siedzę i odpoczywam :(

Moj M jutro odbiera nowy motor a ja będę tylko patrzeć :p Miłego dnia!
Myślałam o Tobie w tygodniu, że mój rocznik, a śmigasz z rodzinką po parkach, żadnych nudności...
Ehhh...
Odpoczywaj Nat i uważaj na Was [emoji5]

Macie niezłe cojones dziewczyny, że tak śmigacie na tych motorach 8-)

Dzieczynki, jaką ciekawą książkę polecacie?[emoji7]
Ja jestem molem ksiazkowym, ktoremu maz musi kolejne polki sprawiac, zeby gdzies to upychac ;)
Melodramat "Swiatlo miedzy oceanami", Thriller "Sekretna kolacja" , kryminal " Zabojca z sasiedztwa", cykle moje ulubione "Kasacja" plus kontynuacja i "Biale kosci" plus kontynuacja, komedia "Stulatek ktory wysloczyl przez okno i zniknal", dreszczowiec " Dziewczyna w walizce", no a horrory to tylko King i Masterton :)

Ja jestem molem ksiazkowym, ktoremu maz musi kolejne polki sprawiac, zeby gdzies to upychac ;)
Melodramat "Swiatlo miedzy oceanami", Thriller "Sekretna kolacja" , kryminal " Zabojca z sasiedztwa", cykle moje ulubione "Kasacja" plus kontynuacja i "Biale kosci" plus kontynuacja, komedia "Stulatek ktory wysloczyl przez okno i zniknal", dreszczowiec " Dziewczyna w walizce", no a horrory to tylko King i Masterton :)
No ja też nałogowo czytam [emoji23] dlatego juz jestem blisko końca i chcę się w nowe zaopatrzeć [emoji23][emoji23][emoji41]

reklama
Do góry