reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
WOWWW!!! Ty jakaś super laska jesteś [emoji848] [emoji5] Szerokiej drogi!!! Przywieź nam jakieś zdjęcia [emoji120]
To z ostatniej wyprawy uwielbiam jeździć moto i to będzie jedyna rzecz z której w ciąży będzie mi ciężko zrezygnować ale jestem gotowa na poswicenie 8-)

Załączniki

• IMG_20180915_135612.jpg
    IMG_20180915_135612.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 68
To z ostatniej wyprawy
O ja cie, jaka fajna babka z ciebie!!!! [emoji7] Ty się musisz kobieto rozmnażać jak najczęściej, bo takie geny to szkoda marnować [emoji5]
Oj powiem tobie, korzystaj korzystaj, bo potem te ograniczenia doprowadzają do furii [emoji6]
Ja dziś pierwszy raz idę na siłkę, ale co ja sobie tam porobię, chyba tylko się porozciągam [emoji23]

U mnie dziś 23 dc, do @ 5 dni i już pierwsze objawy zbliżającej się @ są, także za chwilę zaczynamy 5 cykl starań [emoji53] Piękna sobota przed nami, dla mnie w sam raz na jesienne porządki na podwórku,... a po południu mycie okien [emoji38] Trzymam kciuki za wszystkie testujące w najbliższych dniach [emoji110][emoji109][emoji110]

reklama
Do góry