WOWWW!!! Ty jakaś super laska jesteś [emoji848] [emoji5] Szerokiej drogi!!! Przywieź nam jakieś zdjęcia [emoji120]A my dzisiaj wycieczka motocyklowa po Czechach trzeba korzystać póki jeszcze słonko czyli że jak jeest ciąża to testy owu pozytywne wychodzą hmmm dobre dobre
reklama
Martkaaa5
Fanka BB :)
To z ostatniej wyprawy uwielbiam jeździć moto i to będzie jedyna rzecz z której w ciąży będzie mi ciężko zrezygnować ale jestem gotowa na poswicenieWOWWW!!! Ty jakaś super laska jesteś [emoji848] [emoji5] Szerokiej drogi!!! Przywieź nam jakieś zdjęcia [emoji120]
Załączniki
O ja cie, jaka fajna babka z ciebie!!!! [emoji7] Ty się musisz kobieto rozmnażać jak najczęściej, bo takie geny to szkoda marnować [emoji5]To z ostatniej wyprawy
Oj powiem tobie, korzystaj korzystaj, bo potem te ograniczenia doprowadzają do furii [emoji6]
Ja dziś pierwszy raz idę na siłkę, ale co ja sobie tam porobię, chyba tylko się porozciągam [emoji23]
Blondi1437
Hehe a jednak to teraz zamiast testu ciazowego jednego mozna kupic owulacyjny i mieć 5szt za podobne pieniądze heheheCześć dziewczyny, chciałam dzisiaj sprawdzić teorie z testem owulacyjnym i rzeczywiście wychodzi pozytyw bez cienia wątpliwości
martoosia04
Hehe a jednak to teraz zamiast testu ciazowego jednego mozna kupic owulacyjny i mieć 5szt za podobne pieniądze hehehe
Albo od razu cała batalie 50 sztuk testów owu i na jakiś czas wystarczy [emoji23]
Blondi1437
No tak bo tyle co testujemy z nadzieja ze moze jednak to 50 szt by starczyło hahahaAlbo od razu cała batalie 50 sztuk testów owu i na jakiś czas wystarczy [emoji23]
Super foto [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]To z ostatniej wyprawy uwielbiam jeździć moto i to będzie jedyna rzecz z której w ciąży będzie mi ciężko zrezygnować ale jestem gotowa na poswicenie
AsiaGJ
U mnie dziś 23 dc, do @ 5 dni i już pierwsze objawy zbliżającej się @ są, także za chwilę zaczynamy 5 cykl starań [emoji53] Piękna sobota przed nami, dla mnie w sam raz na jesienne porządki na podwórku,... a po południu mycie okien [emoji38] Trzymam kciuki za wszystkie testujące w najbliższych dniach [emoji110][emoji109][emoji110]
reklama
AsiaGJ
Jak dobrze kojarzę, to miałaś powtarzać test, tak? Może jednak ...[emoji2]Ja się witam w 32dc[emoji35] [emoji35] [emoji35]
Zwariuje z tym cyklem...