reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Myślałam o Tobie w tygodniu, że mój rocznik, a śmigasz z rodzinką po parkach, żadnych nudności...
Ehhh...
Odpoczywaj Nat i uważaj na Was [emoji5]

Macie niezłe cojones dziewczyny, że tak śmigacie na tych motorach 8-)
Niestety nudności już mnie dopadly :p plamienie póki co przeszło jest czysto :)
Na motorze niestety długo nie pośmigam, bo po porodzie nie będzie z kim brzdąca zostawić. Nic to, nadrobię na stare lata :D

A wszystko [emoji23]
To ja też tak, czytałam wszystko co mi w ręce wpadnie :)

U nas dzisiaj 22° siedzę właśnie nad jeziorem, bo pr, ywiozlam dziewczyny na konie :)

Pisalyscie o tym, że testy owu wychodzą pozytywne jeśli jest ciąża, mogę sprawdzić teorię :D

reklama
Witam się w 1 DC [emoji41] i z wiarą na kolejny cykl ,niestety po tabletkach anty może gospodarka hormonalna dochodzić do siebie koło 3-4 miesięcy , właśnie 4 miesiąc minął więc wierzę że i mi się uda [emoji4][emoji38][emoji16][emoji41]

Niestety nudności już mnie dopadly [emoji14] plamienie póki co przeszło jest czysto :)
Na motorze niestety długo nie pośmigam, bo po porodzie nie będzie z kim brzdąca zostawić. Nic to, nadrobię na stare lata :D

U nas dzisiaj 22° siedzę właśnie nad jeziorem, bo pr, ywiozlam dziewczyny na konie :)

Pisalyscie o tym, że testy owu wychodzą pozytywne jeśli jest ciąża, mogę sprawdzić teorię :D
Jak masz z innej firmy to możesz sprawdzić. Ja dziś robiłam ten różowy z allegro i pozytyw jak ta lala

Niestety nudności już mnie dopadly :p plamienie póki co przeszło jest czysto :)

A rób kochana! Zobaczymy czy i u ciebie się sprawdzą.

Witam się w 1 DC [emoji41] i z wiarą na kolejny cykl ,niestety po tabletkach anty może gospodarka hormonalna dochodzić do siebie koło 3-4 miesięcy , właśnie 4 miesiąc minął więc wierzę że i mi się uda [emoji4][emoji38][emoji16][emoji41]
A właśnie dzis myślałam o Tobie bo my tak równologły dosc cykl mamy [emoji4] czyli @ przyszła punktualnie u Ciebie...[emoji52][emoji52][emoji52]
Ja czekam na jutro... Zero objawów.

Boszz 6 h nie patrzylam na forum bo zapomnialam telefonu i tyle do nadrobienia ale sie udalo:) Dziewczyny ktora byla w Spa i co polecacie jakies konkretne masaze czy cos?kazda rada mile widziana.Moja mama bedzie miec 60 lat i sobie zazyczyla jakis spa weekend i chodze i szukam,sama nie bylam nigdy.

Niech będzie, że 4 miesiące w teorii [emoji16] A długo brałaś?

reklama
Do góry