reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Myślałam o Tobie w tygodniu, że mój rocznik, a śmigasz z rodzinką po parkach, żadnych nudności...
Ehhh...
Odpoczywaj Nat i uważaj na Was [emoji5]

Macie niezłe cojones dziewczyny, że tak śmigacie na tych motorach 8-)
Niestety nudności już mnie dopadly :p plamienie póki co przeszło jest czysto :)
Na motorze niestety długo nie pośmigam, bo po porodzie nie będzie z kim brzdąca zostawić. Nic to, nadrobię na stare lata :D

A wszystko [emoji23]
To ja też tak, czytałam wszystko co mi w ręce wpadnie :)

U nas dzisiaj 22° siedzę właśnie nad jeziorem, bo pr, ywiozlam dziewczyny na konie :)

Pisalyscie o tym, że testy owu wychodzą pozytywne jeśli jest ciąża, mogę sprawdzić teorię :D

reklama
Witam się w 1 DC [emoji41] i z wiarą na kolejny cykl ,niestety po tabletkach anty może gospodarka hormonalna dochodzić do siebie koło 3-4 miesięcy , właśnie 4 miesiąc minął więc wierzę że i mi się uda [emoji4][emoji38][emoji16][emoji41]

Niestety nudności już mnie dopadly [emoji14] plamienie póki co przeszło jest czysto :)
Na motorze niestety długo nie pośmigam, bo po porodzie nie będzie z kim brzdąca zostawić. Nic to, nadrobię na stare lata :D

U nas dzisiaj 22° siedzę właśnie nad jeziorem, bo pr, ywiozlam dziewczyny na konie :)

Pisalyscie o tym, że testy owu wychodzą pozytywne jeśli jest ciąża, mogę sprawdzić teorię :D
Jak masz z innej firmy to możesz sprawdzić. Ja dziś robiłam ten różowy z allegro i pozytyw jak ta lala

Niestety nudności już mnie dopadly :p plamienie póki co przeszło jest czysto :)

A rób kochana! Zobaczymy czy i u ciebie się sprawdzą.

Witam się w 1 DC [emoji41] i z wiarą na kolejny cykl ,niestety po tabletkach anty może gospodarka hormonalna dochodzić do siebie koło 3-4 miesięcy , właśnie 4 miesiąc minął więc wierzę że i mi się uda [emoji4][emoji38][emoji16][emoji41]
A właśnie dzis myślałam o Tobie bo my tak równologły dosc cykl mamy [emoji4] czyli @ przyszła punktualnie u Ciebie...[emoji52][emoji52][emoji52]
Ja czekam na jutro... Zero objawów.

Boszz 6 h nie patrzylam na forum bo zapomnialam telefonu i tyle do nadrobienia ale sie udalo:) Dziewczyny ktora byla w Spa i co polecacie jakies konkretne masaze czy cos?kazda rada mile widziana.Moja mama bedzie miec 60 lat i sobie zazyczyla jakis spa weekend i chodze i szukam,sama nie bylam nigdy.

Niech będzie, że 4 miesiące w teorii [emoji16] A długo brałaś?

reklama
Do góry