Bardzo punktualnie [emoji6]A właśnie dzis myślałam o Tobie bo my tak równologły dosc cykl mamy [emoji4] czyli @ przyszła punktualnie u Ciebie...[emoji52][emoji52][emoji52]
Ja czekam na jutro... Zero objawów.
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Jakby co to pozniej moge podrzucic więcej takich tytułów bo ja same kryminaly i thrillery psychologiczne [emoji14]Juz mi się tytuły podobają [emoji4]
martoosia04
Popracowałam trochę w tej łazience i podbrzusze mnie kłuje. [emoji849]
Że dłużej myślisz ? No wracaj kochana i mi tu pisz co wiesz na ten temat wszystkoNiech będzie, że 4 miesiące w teorii [emoji16] A długo brałaś?
MasterKa
Będę wdzięczna [emoji7]Jakby co to pozniej moge podrzucic więcej takich tytułów bo ja same kryminaly i thrillery psychologiczne [emoji14]
Kaamilaaa
Tak na szybko z tych co pamietam z ostatniego czasu co czytalam to :Będę wdzięczna [emoji7]
Miasteczko kłamców - Megan Miranda
Zapisane w wodzie - Paula Hawkins
Juz mnie nie oszukasz - Harlan Coben
Zanim pozwole ci wejść - Jenny Blackhurst
Uwiezione - Natasha Preston
Najmroczniejszy sekret - Alex Marwood
martoosia04
Polecam też Carlos R. Zafón - „cień wiatru” czy „Marina”
Lovi23
No nie strasze, u każdej jest inaczej zresztą [emoji12]Nie strasz [emoji50] długo 7 lat [emoji54][emoji849]
Nat Bluebell
Może nawet dłużej ale nie musi chociaż po 7 latach to trochę pewnie musi zająć.Witam się w 1 DC [emoji41] i z wiarą na kolejny cykl ,niestety po tabletkach anty może gospodarka hormonalna dochodzić do siebie koło 3-4 miesięcy , właśnie 4 miesiąc minął więc wierzę że i mi się uda [emoji4][emoji38][emoji16][emoji41]
Mam z ebaya, zielone zrobię później.Jak masz z innej firmy to możesz sprawdzić. Ja dziś robiłam ten różowy z allegro i pozytyw jak ta lala
reklama