reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Nie mam pojęcia, bo dopiero w tym cyklu z wami zaczęłam sprawdzać owu. Zawsze byłam pewna że lutealna musi mieć 14 dni. Wiecie co może wplywac na wydluzenie? Może coś muszę jeszcze zbadac z hormonów?
Nie kochana nie musi to byc zawsze 14 dni [emoji6] u jednej bedzie to zawsze 14 dni u innej 10 a u jeszcze innej 16 dni [emoji6] kazda z nas moze mieć inna dlugosc fl [emoji6]
I to ze u Ciebie jak narazie to 15dni to nic zlego, a wrecz lepiej niz 10dni[emoji6] gorzej gdyby faza lutealna byla krotsza niz 10dni bo wtedy dzidzia nie zdążyła by sie zagniezdzic[emoji6]ogólnie norma fl to 10-16dni nic nie musisz badać jest ok [emoji14]

reklama
Owu na bank była późno, ok 17dc ale może w takim razie była nieco później nawet. Na ciąże już nie liczę, tylko czemu taki długi cykl, jak na złość...
Ja przy cyklach bezowulacyjnych miałam długie cykle , niestety.
Być może, że owulacja była później. Tylko coś na to musiało wpłynąć.

Czekałam wczoraj na wiadomości od ciebie. I się trochę martwiłam.
Moje cykle były 28-30 dni, a przy staraniach wydłużyły mi się do nawet 32.
Póki nie ma @, póty jest nadzieja.
Ja w rozjazdach na weekend;) nie było kiedy pisać! A nawet na noc założyłam tampona bo nie chciałam niespodzianki w gościach, ale póki co @ sobie ze mnie żartuje podle[emoji12]

Cześć laski! Nie dam rady nadrobić tyłu stron, czy są jakieś świeże kreski? U mnie od wczoraj lekkie plamienie, siedzę i odpoczywam :(

Moj M jutro odbiera nowy motor a ja będę tylko patrzeć :p Miłego dnia!
Myślałam o Tobie w tygodniu, że mój rocznik, a śmigasz z rodzinką po parkach, żadnych nudności...
Ehhh...
Odpoczywaj Nat i uważaj na Was [emoji5]

Macie niezłe cojones dziewczyny, że tak śmigacie na tych motorach 8-)

Dzieczynki, jaką ciekawą książkę polecacie?[emoji7]
Ja jestem molem ksiazkowym, ktoremu maz musi kolejne polki sprawiac, zeby gdzies to upychac ;)
Melodramat "Swiatlo miedzy oceanami", Thriller "Sekretna kolacja" , kryminal " Zabojca z sasiedztwa", cykle moje ulubione "Kasacja" plus kontynuacja i "Biale kosci" plus kontynuacja, komedia "Stulatek ktory wysloczyl przez okno i zniknal", dreszczowiec " Dziewczyna w walizce", no a horrory to tylko King i Masterton :)

Ja jestem molem ksiazkowym, ktoremu maz musi kolejne polki sprawiac, zeby gdzies to upychac ;)
Melodramat "Swiatlo miedzy oceanami", Thriller "Sekretna kolacja" , kryminal " Zabojca z sasiedztwa", cykle moje ulubione "Kasacja" plus kontynuacja i "Biale kosci" plus kontynuacja, komedia "Stulatek ktory wysloczyl przez okno i zniknal", dreszczowiec " Dziewczyna w walizce", no a horrory to tylko King i Masterton :)
No ja też nałogowo czytam [emoji23] dlatego juz jestem blisko końca i chcę się w nowe zaopatrzeć [emoji23][emoji23][emoji41]

reklama
Do góry