reklama
Lu_cy
Fanka BB :)
Ja wczoraj paczkę podpasek kupiłam. Także natura lubi platac figle. Wczoraj cały dzień bolał mnie brzuch jak na okresJa zaczynam 1dc. @ dziś się rozkręciła na maxa auuuć
W Rossmanie robiłam ironiczne zakupy: tampony + test ciążowy
Jak sucho to dziewczyny polecają jeść olej z wiesiołka do owu bo jak jest sucho to plemniczki nie będą miały jak się przesuwać do przoduCholera. A ja mam sucho jak na pustyni. Aż mi się boboseksow jak wy to mówicie odechciewa :/ muszę jakiś żel intymny kupić chyba
A jeżeli już żel to oczywiście taki który nie zabija plemników
MasterKa
Nie mów tak [emoji8] u mnie też cisza i spokój, a nigdzie sie stąd nie wybieram na ten moment [emoji4] nawet gdy zobacze dwie kreseczki to i tak tu zostanę [emoji4] nie ma się co chować [emoji16]Też tu zostane na dłużej, ale chyba na jakiś czas Was zostawię.. nie chce Wam przeszkadzać , a jestem tu takim piątym kółkiem póki co.. ani nic poradzić albo wymienić doświadczenia , bo u mnie nic się niedzieje
Mimo to uwielbiam Was strasznie dziewczyny, ogromnie się cieszę Waszym szczęściem kiedy się udaje , i smuce kiedy coś nie idzie po naszej myśli .. Jesteście wspaniałe trzymam za Was kciuki mocno !!
[emoji173][emoji173]
Bunia1992
O tak tak olej robi robotę jesli z mojej pustyni wyczarował śluz płodny to musi mieć moc ;P z zelow lepiej nie stosować durexow itp one nie sprzyjają plemnikomJak sucho to dziewczyny polecają jeść olej z wiesiołka do owu bo jak jest sucho to plemniczki nie będą miały jak się przesuwać do przodu
A jeżeli już żel to oczywiście taki który nie zabija plemników
Loli05
Jest jakis zel ale bie pamietam nazwy concecive plus czy jakos tak przynajmniej w uk i duzo kobiet chwali sobie i nawet niby pomaga zajsc w ciaze bo plemniki maja dobre warunki,ale ja nie uzywalam.Cholera. A ja mam sucho jak na pustyni. Aż mi się boboseksow jak wy to mówicie odechciewa :/ muszę jakiś żel intymny kupić chyba
MasterKa
[emoji177]Oby te nieprzyjemne bóle zwiastowały piękną wiadomość [emoji110][emoji5]
Lu_cy
Ja chyba teraz użyłam raz conceive plus może akurat to pomogło bo u mnie też odwieczne suchotyCholera. A ja mam sucho jak na pustyni. Aż mi się boboseksow jak wy to mówicie odechciewa :/ muszę jakiś żel intymny kupić chyba
Gdzie kupowałaś? Bardzo drogi ten żelJa chyba teraz użyłam raz conceive plus może akurat to pomogło bo u mnie też odwieczne suchoty
reklama
makota89
Mnie te Durexy obrzydzają i uczulająO tak tak olej robi robotę jesli z mojej pustyni wyczarował śluz płodny to musi mieć moc ;P z zelow lepiej nie stosować durexow itp one nie sprzyjają plemnikom