reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Cholera. A ja mam sucho jak na pustyni. Aż mi się boboseksow jak wy to mówicie odechciewa :/ muszę jakiś żel intymny kupić chyba

reklama
Ja zaczynam 1dc. @ dziś się rozkręciła na maxa auuuć :confused:

W Rossmanie robiłam ironiczne zakupy: tampony + test ciążowy
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
Ja wczoraj paczkę podpasek kupiłam. Także natura lubi platac figle. Wczoraj cały dzień bolał mnie brzuch jak na okres

Cholera. A ja mam sucho jak na pustyni. Aż mi się boboseksow jak wy to mówicie odechciewa :/ muszę jakiś żel intymny kupić chyba
Jak sucho to dziewczyny polecają jeść olej z wiesiołka do owu bo jak jest sucho to plemniczki nie będą miały jak się przesuwać do przodu :)
A jeżeli już żel to oczywiście taki który nie zabija plemników :)

Też tu zostane na dłużej, ale chyba na jakiś czas Was zostawię.. nie chce Wam przeszkadzać , a jestem tu takim piątym kółkiem póki co.. ani nic poradzić albo wymienić doświadczenia , bo u mnie nic się niedzieje :(

Mimo to uwielbiam Was strasznie dziewczyny, ogromnie się cieszę Waszym szczęściem kiedy się udaje , i smuce kiedy coś nie idzie po naszej myśli .. Jesteście wspaniałe trzymam za Was kciuki mocno !!
[emoji173][emoji173]
Nie mów tak [emoji8] u mnie też cisza i spokój, a nigdzie sie stąd nie wybieram na ten moment [emoji4] nawet gdy zobacze dwie kreseczki to i tak tu zostanę [emoji4] nie ma się co chować [emoji16]

Jak sucho to dziewczyny polecają jeść olej z wiesiołka do owu bo jak jest sucho to plemniczki nie będą miały jak się przesuwać do przodu :)
A jeżeli już żel to oczywiście taki który nie zabija plemników :)
O tak tak olej robi robotę jesli z mojej pustyni wyczarował śluz płodny to musi mieć moc ;P z zelow lepiej nie stosować durexow itp one nie sprzyjają plemnikom

Jest jakis zel ale bie pamietam nazwy concecive plus czy jakos tak przynajmniej w uk i duzo kobiet chwali sobie i nawet niby pomaga zajsc w ciaze bo plemniki maja dobre warunki,ale ja nie uzywalam.

reklama
Do góry