reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Cholera. A ja mam sucho jak na pustyni. Aż mi się boboseksow jak wy to mówicie odechciewa :/ muszę jakiś żel intymny kupić chyba

reklama
Ja zaczynam 1dc. @ dziś się rozkręciła na maxa auuuć :confused:

W Rossmanie robiłam ironiczne zakupy: tampony + test ciążowy
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
Ja wczoraj paczkę podpasek kupiłam. Także natura lubi platac figle. Wczoraj cały dzień bolał mnie brzuch jak na okres

Cholera. A ja mam sucho jak na pustyni. Aż mi się boboseksow jak wy to mówicie odechciewa :/ muszę jakiś żel intymny kupić chyba
Jak sucho to dziewczyny polecają jeść olej z wiesiołka do owu bo jak jest sucho to plemniczki nie będą miały jak się przesuwać do przodu :)
A jeżeli już żel to oczywiście taki który nie zabija plemników :)

Też tu zostane na dłużej, ale chyba na jakiś czas Was zostawię.. nie chce Wam przeszkadzać , a jestem tu takim piątym kółkiem póki co.. ani nic poradzić albo wymienić doświadczenia , bo u mnie nic się niedzieje :(

Mimo to uwielbiam Was strasznie dziewczyny, ogromnie się cieszę Waszym szczęściem kiedy się udaje , i smuce kiedy coś nie idzie po naszej myśli .. Jesteście wspaniałe trzymam za Was kciuki mocno !!
[emoji173][emoji173]
Nie mów tak [emoji8] u mnie też cisza i spokój, a nigdzie sie stąd nie wybieram na ten moment [emoji4] nawet gdy zobacze dwie kreseczki to i tak tu zostanę [emoji4] nie ma się co chować [emoji16]

Jak sucho to dziewczyny polecają jeść olej z wiesiołka do owu bo jak jest sucho to plemniczki nie będą miały jak się przesuwać do przodu :)
A jeżeli już żel to oczywiście taki który nie zabija plemników :)
O tak tak olej robi robotę jesli z mojej pustyni wyczarował śluz płodny to musi mieć moc ;P z zelow lepiej nie stosować durexow itp one nie sprzyjają plemnikom

Jest jakis zel ale bie pamietam nazwy concecive plus czy jakos tak przynajmniej w uk i duzo kobiet chwali sobie i nawet niby pomaga zajsc w ciaze bo plemniki maja dobre warunki,ale ja nie uzywalam.

reklama
Do góry