reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Laski rozklada mnie chorobsko jakieś [emoji58] pięknie... jutro musze odwołać operacje mlodego bo nie pojde tam chora ani tuz po chorobie zeby nikogo nie zarazic tym bardziej ze tam same male dzieciaki [emoji20]

Czesc dziewczyny :)
Chcialabym dolaczyc do Waszego watku. Jako nowicjusz tutaj powiem, ze jestem mama trojki pociech - syna 5l i dwoch corek - 3l i rok.
Marzylismy z mezem o duzej rodzinie, bardzo bysmy chcieli czworeczke i czas sie zabierac do przyjemniejszej czesci tego przedsiewziecia ;)
Chetnie z wami zostane i pogadam o tym i owym, szczegolnie o cyklach, testach, owulacjach i tym co sie wiaze ze staraniami, bo ilez mozna chlopa dusic taka gadka :D

Obecnie jestem dwa dni po owulacji, starania byly niesmiale, ale seksu duzo, wie zobaczymy czy z tego nasienia bedzie dziec ;)

Ja się tylko wyzale, że tak jak myślałam negatywny test nie przeszkadza mi wcale myśleć że jestem w ciąży[emoji23] [emoji23]
Sprawdzam czy @ nie przyszła i właśnie wypatrzyłam bardzo dużo przezroczystego śluzu, tak więc ciąża urojona level hard[emoji12]
Ehhh, jak do końca pracy nic, to jadę po testy na jutro, tyle że te dokładne bo użyłam 25 czulosci dziś.
Żadna urojona :no2: Żadna @ :no2: ciąża :tak: II jutro :tak:

Chcialabym dolaczyc do Waszego watku. Jako nowicjusz tutaj powiem, ze jestem mama trojki pociech - syna 5l i dwoch corek - 3l i rok.
Marzylismy z mezem o duzej rodzinie, bardzo bysmy chcieli czworeczke i czas sie zabierac do przyjemniejszej czesci tego przedsiewziecia ;)
Chetnie z wami zostane i pogadam o tym i owym, szczegolnie o cyklach, testach, owulacjach i tym co sie wiaze ze staraniami, bo ilez mozna chlopa dusic taka gadka :D

Obecnie jestem dwa dni po owulacji, starania byly niesmiale, ale seksu duzo, wie zobaczymy czy z tego nasienia bedzie dziec ;)
Witaj, oby te starania ładnie zaowocowały [emoji110] piękną masz rodzinkę [emoji5]

Cześć :)

A który dc? Kup dobry test, aby II kreski pokazywał innego nie kupuj! :laugh2:
Najlepiej taki co od razu ma 2 namalowane, co by się nie stresować ;) dziś 13 dzień od owu.
Aa może nie urojona tylko bardzo wczesna.. Nadzieje musisz mieć do końca [emoji8] .. a ile jeszcze będziesz w pracy ? Oby już nie przyszła
Siedzę jeszcze godzinkę. Znowu poleciałam sprawdzić i nic. Ciągle mi się wydaje że jakoś tak mokro tam...
Uhhh nienawidzę tych starań, co one robią z mózgiem!!!

reklama

Witaj oby starania były owocne

Do góry