reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Laski rozklada mnie chorobsko jakieś [emoji58] pięknie... jutro musze odwołać operacje mlodego bo nie pojde tam chora ani tuz po chorobie zeby nikogo nie zarazic tym bardziej ze tam same male dzieciaki [emoji20]

Czesc dziewczyny :)
Chcialabym dolaczyc do Waszego watku. Jako nowicjusz tutaj powiem, ze jestem mama trojki pociech - syna 5l i dwoch corek - 3l i rok.
Marzylismy z mezem o duzej rodzinie, bardzo bysmy chcieli czworeczke i czas sie zabierac do przyjemniejszej czesci tego przedsiewziecia ;)
Chetnie z wami zostane i pogadam o tym i owym, szczegolnie o cyklach, testach, owulacjach i tym co sie wiaze ze staraniami, bo ilez mozna chlopa dusic taka gadka :D

Obecnie jestem dwa dni po owulacji, starania byly niesmiale, ale seksu duzo, wie zobaczymy czy z tego nasienia bedzie dziec ;)

Ja się tylko wyzale, że tak jak myślałam negatywny test nie przeszkadza mi wcale myśleć że jestem w ciąży[emoji23] [emoji23]
Sprawdzam czy @ nie przyszła i właśnie wypatrzyłam bardzo dużo przezroczystego śluzu, tak więc ciąża urojona level hard[emoji12]
Ehhh, jak do końca pracy nic, to jadę po testy na jutro, tyle że te dokładne bo użyłam 25 czulosci dziś.
Żadna urojona :no2: Żadna @ :no2: ciąża :tak: II jutro :tak:

Chcialabym dolaczyc do Waszego watku. Jako nowicjusz tutaj powiem, ze jestem mama trojki pociech - syna 5l i dwoch corek - 3l i rok.
Marzylismy z mezem o duzej rodzinie, bardzo bysmy chcieli czworeczke i czas sie zabierac do przyjemniejszej czesci tego przedsiewziecia ;)
Chetnie z wami zostane i pogadam o tym i owym, szczegolnie o cyklach, testach, owulacjach i tym co sie wiaze ze staraniami, bo ilez mozna chlopa dusic taka gadka :D

Obecnie jestem dwa dni po owulacji, starania byly niesmiale, ale seksu duzo, wie zobaczymy czy z tego nasienia bedzie dziec ;)
Witaj, oby te starania ładnie zaowocowały [emoji110] piękną masz rodzinkę [emoji5]

Cześć :)

A który dc? Kup dobry test, aby II kreski pokazywał innego nie kupuj! :laugh2:
Najlepiej taki co od razu ma 2 namalowane, co by się nie stresować ;) dziś 13 dzień od owu.
Aa może nie urojona tylko bardzo wczesna.. Nadzieje musisz mieć do końca [emoji8] .. a ile jeszcze będziesz w pracy ? Oby już nie przyszła
Siedzę jeszcze godzinkę. Znowu poleciałam sprawdzić i nic. Ciągle mi się wydaje że jakoś tak mokro tam...
Uhhh nienawidzę tych starań, co one robią z mózgiem!!!

reklama

Witaj oby starania były owocne

Do góry