reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dzieczyny ale pędzicie!

Jak tempka dzisiaj? Tak teraz myślę, że w sierpniu miałam wysokie temperatury w pierwszej fazie, potem był pozytyw na teście owu i tempertura powoli poszła do góry. Owulacja wtedy była na bank. Może u Ciebie też tak jest w tym cyklu? :)

Niestety, dzisiaj temperatura bez zmian.. W tym cyklu chyba w ogóle nie był szans, w następnym męża nie będzie w strategicznym czasie więc ja sobie jeszcze długo poczekam na kreski :(

reklama
Niestety, dzisiaj temperatura bez zmian.. W tym cyklu chyba w ogóle nie był szans, w następnym męża nie będzie w strategicznym czasie więc ja sobie jeszcze długo poczekam na kreski :(

Oj głowa do góry może kreski Cię jednak zaskoczą :) A tak przy okazji, jeśli Twój nick pochodzi od imienia to jesteś moją imienniczką :)

Ja też byłam dzisiaj w Rossmanie. Kupiłam testy i czekam do jutra. Takie urwanie głowy w pracy że nie było czasu na betę [emoji3] Przynajmniej nie było czasu myśleć ...
Trzymam kciuki choć jak dla mnie nie ma wątpliwości, że test będzie pozytywny :)

A odnosnie tego Conceive Plus, zastanawiam się od jakiegoś czasu czy go kupić. Tylko, że w okresie płodnym nie mam problemów z suchością. Nie chcę też, żeby było zbyt wilgotno bo co za dużo ;)
Ale skoro on odżywią plemniki to może jednak warto? Jak myślicie czy jest w moim wypadku sens go stosować?
Lucy ten w aplikatorach stosuje się wewnętrznie?

Ej nieeeeeeeeeeeeeeeee zostań :tak::tak: Każda rada i sugestia jest potrzebna :tak:
U nas tez bylo tylko dwa razy 2 i 4dni przed owu [emoji1]Nie odchodz [emoji20] fajnie ze tu jesteś sąsiadko [emoji14]
Moze bysmy sie kiedys na kawe poplotkowac spotkaly [emoji1]
ale przestan Nam to nie przeszkadza zostan prosze :* juz sie do Ciebie przyzwyczilam :)
Nie gadaj głupot tylko zostań :)
Bez żarcików koleżanko. Zostajesz i kropka [emoji12]
Nie mów tak [emoji8] u mnie też cisza i spokój, a nigdzie sie stąd nie wybieram na ten moment [emoji4] nawet gdy zobacze dwie kreseczki to i tak tu zostanę [emoji4] nie ma się co chować [emoji16]
Dziękuje dziewczyny [emoji8] w realnym życiu nie mam znajomych , a Ci którzy byli bliscy poszli w swoją stronę i już nie mają czasu na głupiego SMS'a.. pisanie z Wami to zawsze jakaś odskocznia , a poza tym dzień bez Was dniem straconym

KAMILA- Jasne, że fajnie byłoby się spotkać przy odrobinie wolnego czasu [emoji6] Daleko nie mam .. Doczytałam , że wreszcie doczekałaś się jakiś objawów, świetnie , tylko uważaj na siebie [emoji4]
Cholera. A ja mam sucho jak na pustyni. Aż mi się boboseksow jak wy to mówicie odechciewa :/ muszę jakiś żel intymny kupić chyba
Mi gin polecił Mucovagin są z tego globulki oraz żel i krem. Jak kto woli , tylko musiałabyś się zorientować jak wpływa na plemniki...
Cena nie jest tragiczna.. i powiem Ci że jest lepiej
Ja też byłam dzisiaj w Rossmanie. Kupiłam testy i czekam do jutra. Takie urwanie głowy w pracy że nie było czasu na betę [emoji3] Przynajmniej nie było czasu myśleć ...
Ja też trzymam kciuki za ponowne piękne || kreski ![emoji110] [emoji110]

Ja się tylko wyzale, że tak jak myślałam negatywny test nie przeszkadza mi wcale myśleć że jestem w ciąży[emoji23] [emoji23]
Sprawdzam czy @ nie przyszła i właśnie wypatrzyłam bardzo dużo przezroczystego śluzu, tak więc ciąża urojona level hard[emoji12]
Ehhh, jak do końca pracy nic, to jadę po testy na jutro, tyle że te dokładne bo użyłam 25 czulosci dziś.

Ja się tylko wyzale, że tak jak myślałam negatywny test nie przeszkadza mi wcale myśleć że jestem w ciąży[emoji23] [emoji23]
Sprawdzam czy @ nie przyszła i właśnie wypatrzyłam bardzo dużo przezroczystego śluzu, tak więc ciąża urojona level hard[emoji12]
Ehhh, jak do końca pracy nic, to jadę po testy na jutro, tyle że te dokładne bo użyłam 25 czulosci dziś.
A który dc? Kup dobry test, aby II kreski pokazywał innego nie kupuj! :laugh2:

Aa może nie urojona tylko bardzo wczesna.. Nadzieje musisz mieć do końca [emoji8] .. a ile jeszcze będziesz w pracy ? Oby już nie przyszła

reklama
Oj głowa do góry może kreski Cię jednak zaskoczą :) A tak przy okazji, jeśli Twój nick pochodzi od imienia to jesteś moją imienniczką :)

Trzymam kciuki choć jak dla mnie nie ma wątpliwości, że test będzie pozytywny :)

A odnosnie tego Conceive Plus, zastanawiam się od jakiegoś czasu czy go kupić. Tylko, że w okresie płodnym nie mam problemów z suchością. Nie chcę też, żeby było zbyt wilgotno bo co za dużo ;)
Ale skoro on odżywią plemniki to może jednak warto? Jak myślicie czy jest w moim wypadku sens go stosować?
Lucy ten w aplikatorach stosuje się wewnętrznie?
Tak zapodajesz do środka aplikator 15 minut przed :)

Do góry