reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dzieczyny ale pędzicie!

wszystko po bożemu :) bez wstawania, zawsze tak samo (raz może miałam zarwaną noc i zmierzyłam o 5 zamiast o 7 ale to wyjątek), jak powtarzam pomiar to wychodzi tak samo z dokładnością do 0,02.
No nic, będę dalej mierzyć, może kiedyś wyjdzie.. albo sobie pozbieram info i pokażę lekarzowi. Lekarze w ogóle zwracają uwagę na te wykresy? czy traktują to jak testy owu, czyli fanaberia znudzonej laski co się naczytała za dużo forum? :)
Jak tempka dzisiaj? Tak teraz myślę, że w sierpniu miałam wysokie temperatury w pierwszej fazie, potem był pozytyw na teście owu i tempertura powoli poszła do góry. Owulacja wtedy była na bank. Może u Ciebie też tak jest w tym cyklu? :)

Dziewczyny mam jakiś cień cienia. Ale jadę na bete bo jeśli to ciąża to potrzebuje heparyny. Zobaczcie zdjęcieZobacz załącznik 906388

Widzę, gratuluję!:)

Czy coś tu jest? Strasznie rozmazane
Zobacz załącznik 906396

Tu też widzę, zrób betę, żeby rozwiać wątpliwości :)

Też tu zostane na dłużej, ale chyba na jakiś czas Was zostawię.. nie chce Wam przeszkadzać , a jestem tu takim piątym kółkiem póki co.. ani nic poradzić albo wymienić doświadczenia , bo u mnie nic się niedzieje :(

Mimo to uwielbiam Was strasznie dziewczyny, ogromnie się cieszę Waszym szczęściem kiedy się udaje , i smuce kiedy coś nie idzie po naszej myśli .. Jesteście wspaniałe trzymam za Was kciuki mocno !!
❤❤

Nigdzie się nie wybieraj!

Jak mi sie dzisiaj w glowie kręci [emoji52] boje sie wstac z kanapy a musze sprzątać kuchnie i zrobic obiad [emoji57]

No to zaczęły się objawy :)

A mnie złapał jakiś wirus :(

reklama
Wspomniałam, że pogodziłam się z M.? Wczoraj „boboseksy” na przeprosiny [emoji23][emoji23][emoji23] szkoda, że z tego bobo nie będzie ale i tak było fajnie. Do @ 14 dni. [emoji849][emoji849][emoji849]

Do góry