reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
No to jak owulacja przegapiona? [emoji23] nic z tego nie rozumiem...
Ja chyba nie bardzo rozumiem działanie testów owu, a to mój pierwszy cykl z testami [emoji53]Testy od trzech dni pokazują dwie grube krechy, czyli, że owu powinna być w ciągu 12-36h, tak? I dzisiejszy zrobiony już po wizycie u gin, też pokazuje 2 krechy... chociaż jest już po owu...

Mi z pierwszym się udało zgodnie z planem chociaż tyle bo z drugim to nie wiem czy się wyrobie przed 30 z nagłym podejrzeniem Hashimoto jeszcze pewnie mi powie lekarka że mam odłożyć starania takie mam przeczucie.
Kurcze ta tarczyca to jakieś jedno wielkie *****, kiedyś nie było słychać o tylu problemach z tsh co dziś. Jakaś masakra, to chyba od tej chemii z każdej strony nas otaczającej i chyba w każdym jedzeniu łącznie z warzywami. Nie martw się na zapas może nie będzie źle :) dobrze, że tarczyca w miarę szybko się ruszy jak zastosuje się leki

Ja chyba nie bardzo rozumiem działanie testów owu, a to mój pierwszy cykl z testami [emoji53]Testy od trzech dni pokazują dwie grube krechy, czyli, że owu powinna być w ciągu 12-36h, tak? I dzisiejszy zrobiony już po wizycie u gin, też pokazuje 2 krechy... chociaż jest już po owu...
owulacja wystepuje do 24h od 1 pozytywnego testu

Kurcze ta tarczyca to jakieś jedno wielkie *****, kiedyś nie było słychać o tylu problemach z tsh co dziś. Jakaś masakra, to chyba od tej chemii z każdej strony nas otaczającej i chyba w każdym jedzeniu łącznie z warzywami. Nie martw się na zapas może nie będzie źle :) dobrze, że tarczyca w miarę szybko się ruszy jak zastosuje się leki
Czarnobyl nas dopadł. Tyle że takie choroby to się z reguły później diagnozuje trzeba mieć pecha jak ja mam pecha przeważnie żeby w tym wieku dostać takie rozpoznanie. Już czekam na ten poniedziałek jak na skazanie

reklama
Oj uwierz ze nie zmieni. Ja już tak 3 lata co jakiś czas błagałam wręcz i teraz jak mam umowę na stałe i nie ma już żadnych PRZECIW to powiedział ze i tak nie chce bo on był jedynakiem i było mu bardzo dorbze ze nie widzi potrzeby drugiego dziecka ze to wiąże się z samymi negatywami.......
Ja tez bylam jedynaczka i nie bylo mi az tak fajnie,a nic mi nie brakowalo..mam jedno dziecko i wlasnie to jest z powodow dla ktorych chce drugie,zeby mial rodzenstwo jak mnie zabraknie.bardzo ci wspolczuje,moj tez nie chcial dlugo ale jakos z czaem dojzal ma 37 lat

Do góry