reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Czarnobyl nas dopadł. Tyle że takie choroby to się z reguły później diagnozuje trzeba mieć pecha jak ja mam pecha przeważnie żeby w tym wieku dostać takie rozpoznanie. Już czekam na ten poniedziałek jak na skazanie
Myślę, że jak trafisz na dobrego lekarza to ładnie Ci wyprostuje tą tarczyce i nie powinno być problemu, tyle że trzeba ją będzie regularnie kontrolować. Dużo jest przypadków dziewczyn z fatalnymi wynikami, a jednak udało im się urodzić zdrowe dzieci

Znam dziewczyne 34lata z endometrioza(?) I jednym jajnikiem tylko,przez rok nie mogla zajsc w pierwsza ciaze,dostala sie na in vitro w uk za darmo odrazu ciaza,8 mcy pozniej spontaniczna druga ciaza, dwojka dzieci.jak jej sie udalo z tak malymi szansami to kazdy moze

U każdego w związku jakieś zawirowania ja też jestem jedynaczka i zawsze mówiłam że nie chce żeby moje dziecko było jedynakiem ale mąż nie zdał egzaminu z życia a z obecnym partnerem jak ja chciałam dziecko on mówił żeby poczekać żebyśmy razem mieszkali a nie tylko na weekendy później mi przeszlo i on to zaakceptował i myślałam że już nie będziemy mieli wspólnego dziecka a teraz nagle oboje poczulismy że czas na dzidzie i dlatego tak późno wszystko i mam nadzieję że matka natura będzie jeszcze łaskawa dla mnie ;)

Przykre jest to rozczarowanie,ja tydzien temu wkrecilam sobie ze mam plamienie implantacyjne zamiast okresu:(i tak plamilam na brazowo przez 3 dni i robilam testy i widzialam dwie kreski chociaz moj maz mowi ze nic nie bylo.4 dnia przyszedl okres i to bardzo mocny i dlugi,moze bylo to poronienie moze nie.smutne to takie,ale zlapalam sie na tym ze jak myslalam ze jestem w ciazy to jakos nie ogarnela mnie euforia tylko strach i panika.dziwne to bylo..

Dzień dobry

U mnie @ dziś na dobre. Czekam do gina z wynikami badań. Pewnie powie że wszystko dobrze i że on nic nie poradzi

Ewelina wróciła na staraczki. Rety. Ona na serio z tą ciąża ;)

Paulina_92 ja już też się niecierpliwie tym wszystkim. Jeszcze zaczyna mnie irytować jak ktoś mnie pyta o powiększenie rodziny. Kiedyś mnie to nie ruszało a teraz mam ochotę zapytać, a ***** Cię to obchodzi ;)

reklama
Dzień dobry

U mnie @ dziś na dobre. Czekam do gina z wynikami badań. Pewnie powie że wszystko dobrze i że on nic nie poradzi

Ewelina wróciła na staraczki. Rety. Ona na serio z tą ciąża ;)

Paulina_92 ja już też się niecierpliwie tym wszystkim. Jeszcze zaczyna mnie irytować jak ktoś mnie pyta o powiększenie rodziny. Kiedyś mnie to nie ruszało a teraz mam ochotę zapytać, a ***** Cię to obchodzi ;)
O tak pytania o to doprowadzają mnie do szału też , przecież na zawołanie nie będziemy w ciąży :/ albo teksty żeby o tym nie myśleć to się uda, ale jak już to trwa tyle czasu to się nie da o tym nie myśleć

Do góry