reklama
Ala1990aa
Fanka BB :)
No świetnie, natychmiast po przeczytaniu sprawdziłam co tam rano było i u mnie tylko 36.74[emoji45] 23dc. Mierze pod językiem.
Zwariujemy od tych porównan[emoji23] [emoji23]
Porównywać się nie ma sensu, bo wiadomo, że każdy organizm jest inny.
Ja nie mierzę temp Mam przeczucie, że nic w tym cyklu z tego nie będzie dlatego nie nastawiam się zbyt mocno
Ja też mam takie przeczucie, że nic z tego nie wyjdzie Zwłaszcza, że to pierwszy miesiąc starań, ale byłoby miło się pozytywnie zaskoczyć.
Paulina_92
A ja się witam w 1 dc to znów nie mój miesiąc chyba się nie doczekam, już pomału zaczyna mnie to wszystko męczyć. Eech... Życzę Wam dziewczyny żeby chociaż u Was szczęście dopisalo i żebyście nie traciły tyle nerwów :*
Ala1990aa
A ja się witam w 1 dc to znów nie mój miesiąc chyba się nie doczekam, już pomału zaczyna mnie to wszystko męczyć. Eech... Życzę Wam dziewczyny żeby chociaż u Was szczęście dopisalo i żebyście nie traciły tyle nerwów :*
Długo się starasz? Jestem początkująca na forum
No to jedziemy na tym samym wózku Podobny dc i 1 miesiącPorównywać się nie ma sensu, bo wiadomo, że każdy organizm jest inny.
Ja też mam takie przeczucie, że nic z tego nie wyjdzie Zwłaszcza, że to pierwszy miesiąc starań, ale byłoby miło się pozytywnie zaskoczyć.
Ala1990aa
O, faktycznie Będziemy się zagrzewać do "walki"No to jedziemy na tym samym wózku Podobny dc i 1 miesiąc
SuperO, faktycznie Będziemy się zagrzewać do "walki"
Paulina_92
Półtora roku a nawet chyba ciut dłużej , nie sądziłam nigdy, że w tym wieku będą takie problemy :/Długo się starasz? Jestem początkująca na forum
AsiaGJ
Chyba przegapiłam owulację[emoji26] Właśnie wróciłam z usg, 14 dc, pęcherzyka już nie ma, śluzu plodnego też nie widać... testy owu za to od 3 dni pokazują piękne 2 krechy, ten z dzisiaj już po wizycie u gin. Nic z tego nie rozumiem...[emoji15], ale wygląda na to, że kolejny cykl stracony[emoji15][emoji53]
Załączniki
reklama
Nat Bluebell
Musisz być dobrej myśli, wiem że to trudne ale do zrobieniaJa też znam wiele osób z tym które są w ciazy z Hashimoto. Jeszcze mam nadzieję że to nie to i to tylko zwykłe problemy po porodzie. Ale więcej to ja się dowiem w poniedziałek bo sama już przewertowalam internet i słaby że mnie lekarz [emoji14] jakbym wiedziała że po porodzie mogą być takie zmiany z tarczyca to od razu bym badała ale skąd człowiek ma wiedzieć jak nikt go nie uświadomił.
Też w NorthamptonNatBlubell mieszkam godzine od Londynu a ty?
No lecze się tu, bo w Polsce bywam raz na pół roku. Teraz idę do położnej a potem prywatnie na usg.Mam juz jedno dziecko wiec moja GP powiedziala ze sie nie bardzo kwalifikuje do kliniki nieplodnosci w uk ale nie wiem czy mi tak gada tylko czy jak.Bylam u dwoch ginekolozek w pl i mam tabletki clo i tyle niby.A ty sie leczysz w uk?
Strasznie mi przykro i powiem Ci że znam to uczucie. Mój M kilka lat temu powiedział że nie chce mieć ze mną dzieci. Potem dużo się zdarzyło złego i dobrego i dlatego dopiero teraz, sześć lat po ślubie będziemy mieli dziecko.U nas jednak nie będzie drugiego dziecka. To najgorszy dzień w moim życiu... przez ostatnie 3 lata prosiłam męża o drugie dziecko - twardo nie chciał ale jak w poprzednim tygodniu się zgodził to fruwałam ze szczęścia.... aż do dziś kiedy rano stwierdził ze on to przemyślał o uważa ze nie chce i ze temat drugiego dziecka jest już zamknięty za zawsze. Żadne argumenty nie przemawiają. Nic... pezez kilka dni byłam tak cholernie szczęśliwa.... tak bardzo.... siedzę i kilka godzin rycze, za dobrze go znam, wiem ze nie ma już szans, z nim nie da się da się rozmawiać nigdy się tak nie czułam... chyba muszę usunąć to forum bo nie wytrzymam psychicznie
Maz mojej przyjaciółki po pierwszym nieplanowanym zrobił sobie wazektomię.
Przynajmniej szybko zareagujesz gdyby coś było nie takja mam juz pierwsza wizyte 8.10 bo luteina mi sie konczy i kazala ginka przyjsc po recepte i przy okazji chce mnie podejrzec czy pecherzyk ciazowy sie dobrze zagniezdzil,juz mam powoli stresa bo chcialam isc dopiero 24.10....