reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
No świetnie, natychmiast po przeczytaniu sprawdziłam co tam rano było i u mnie tylko 36.74[emoji45] 23dc. Mierze pod językiem.
Zwariujemy od tych porównan[emoji23] [emoji23]

Porównywać się nie ma sensu, bo wiadomo, że każdy organizm jest inny.
Ja nie mierzę temp :) Mam przeczucie, że nic w tym cyklu z tego nie będzie dlatego nie nastawiam się zbyt mocno :p

Ja też mam takie przeczucie, że nic z tego nie wyjdzie :p Zwłaszcza, że to pierwszy miesiąc starań, ale byłoby miło się pozytywnie zaskoczyć.

A ja się witam w 1 dc to znów nie mój miesiąc :( chyba się nie doczekam, już pomału zaczyna mnie to wszystko męczyć. Eech... Życzę Wam dziewczyny żeby chociaż u Was szczęście dopisalo i żebyście nie traciły tyle nerwów :*

Chyba przegapiłam owulację[emoji26] Właśnie wróciłam z usg, 14 dc, pęcherzyka już nie ma, śluzu plodnego też nie widać... testy owu za to od 3 dni pokazują piękne 2 krechy, ten z dzisiaj już po wizycie u gin. Nic z tego nie rozumiem...[emoji15], ale wygląda na to, że kolejny cykl stracony[emoji15][emoji53]
IMAG0998.jpg

Załączniki

• IMAG0998.jpg
    IMAG0998.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 151
reklama
Ja też znam wiele osób z tym które są w ciazy z Hashimoto. Jeszcze mam nadzieję że to nie to i to tylko zwykłe problemy po porodzie. Ale więcej to ja się dowiem w poniedziałek bo sama już przewertowalam internet i słaby że mnie lekarz [emoji14] jakbym wiedziała że po porodzie mogą być takie zmiany z tarczyca to od razu bym badała ale skąd człowiek ma wiedzieć jak nikt go nie uświadomił.
Musisz być dobrej myśli, wiem że to trudne ale do zrobienia :)

NatBlubell mieszkam godzine od Londynu a ty?
Też :D w Northampton
Mam juz jedno dziecko wiec moja GP powiedziala ze sie nie bardzo kwalifikuje do kliniki nieplodnosci w uk ale nie wiem czy mi tak gada tylko czy jak.Bylam u dwoch ginekolozek w pl i mam tabletki clo i tyle niby.A ty sie leczysz w uk?
No lecze się tu, bo w Polsce bywam raz na pół roku. Teraz idę do położnej a potem prywatnie na usg.
U nas jednak nie będzie drugiego dziecka. To najgorszy dzień w moim życiu... przez ostatnie 3 lata prosiłam męża o drugie dziecko - twardo nie chciał ale jak w poprzednim tygodniu się zgodził to fruwałam ze szczęścia.... aż do dziś kiedy rano stwierdził ze on to przemyślał o uważa ze nie chce i ze temat drugiego dziecka jest już zamknięty za zawsze. Żadne argumenty nie przemawiają. Nic... pezez kilka dni byłam tak cholernie szczęśliwa.... tak bardzo.... siedzę i kilka godzin rycze, za dobrze go znam, wiem ze nie ma już szans, z nim nie da się da się rozmawiać :( nigdy się tak nie czułam... :( chyba muszę usunąć to forum bo nie wytrzymam psychicznie :(
Strasznie mi przykro :( i powiem Ci że znam to uczucie. Mój M kilka lat temu powiedział że nie chce mieć ze mną dzieci. Potem dużo się zdarzyło złego i dobrego i dlatego dopiero teraz, sześć lat po ślubie będziemy mieli dziecko.
Maz mojej przyjaciółki po pierwszym nieplanowanym zrobił sobie wazektomię.

ja mam juz pierwsza wizyte 8.10 bo luteina mi sie konczy i kazala ginka przyjsc po recepte i przy okazji chce mnie podejrzec czy pecherzyk ciazowy sie dobrze zagniezdzil,juz mam powoli stresa bo chcialam isc dopiero 24.10....
Przynajmniej szybko zareagujesz gdyby coś było nie tak :)

Do góry