reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Półtora roku a nawet chyba ciut dłużej , nie sądziłam nigdy, że w tym wieku będą takie problemy :/
No nie dziwię się Ci się wcale ja żyłam sobie z myślą że młodo będę miała dwójkę dzieci jedno po drugim zanim wiek mnie dopadnie i zaczną robić się problemy a tutaj z dnia na dzień okazuje się że wcale nie musiałam długo czekać żeby jakieś problemy się pojawiały.

reklama
Chyba przegapiłam owulację[emoji26] Właśnie wróciłam z usg, 14 dc, pęcherzyka już nie ma, śluzu plodnego też nie widać... testy owu za to od 3 dni pokazują piękne 2 krechy, ten z dzisiaj już po wizycie u gin. Nic z tego nie rozumiem...[emoji15], ale wygląda na to, że kolejny cykl stracony[emoji15][emoji53]Zobacz załącznik 904426
To wy z boboseksami czekacie aż testy będą pozytywne? Bez sensu trochę....

No nie dziwię się Ci się wcale ja żyłam sobie z myślą że młodo będę miała dwójkę dzieci jedno po drugim zanim wiek mnie dopadnie i zaczną robić się problemy a tutaj z dnia na dzień okazuje się że wcale nie musiałam długo czekać żeby jakieś problemy się pojawiały.
Ja miałam plan przed 25 rokiem życia pierwsze, a przed 30 drugie. Za miesiąc skończę 26 lat, a plan niestety nie wykonany :(

Chyba przegapiłam owulację[emoji26] Właśnie wróciłam z usg, 14 dc, pęcherzyka już nie ma, śluzu plodnego też nie widać... testy owu za to od 3 dni pokazują piękne 2 krechy, ten z dzisiaj już po wizycie u gin. Nic z tego nie rozumiem...[emoji15], ale wygląda na to, że kolejny cykl stracony[emoji15][emoji53]Zobacz załącznik 904426
Ale to nie było żadnych mizi-mizi?:) np dwa dni temu ?

Nie, boboseksy były od końca @ co 2 dni, a nawet codziennie [emoji173]Ale chyba te testy są do niczego, skoro gin na usg mówi, że już po owu, a testy pokazują że jednak przed...
On nie pokazuje że jest przed. Sama mówisz ze były 3 pozytywne. Owulacja ma być od 1 pozytywnego testu od 12-36h. Także nic straconego!

reklama
Ja miałam plan przed 25 rokiem życia pierwsze, a przed 30 drugie. Za miesiąc skończę 26 lat, a plan niestety nie wykonany :(
Mi z pierwszym się udało zgodnie z planem chociaż tyle bo z drugim to nie wiem czy się wyrobie przed 30 z nagłym podejrzeniem Hashimoto jeszcze pewnie mi powie lekarka że mam odłożyć starania takie mam przeczucie.

Do góry