reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Mnie wyszło 12. Byłam z wynikami u lekarza i powiedział że jakby było 5 czy 6 to można się martwić, ale jak jest dwucyfrowe to nie jest źle
O no to może nie jest tak źle jak myślałam :)
A nie brałaś jakis suplementów z jodem?
Kurcze kupiłam Pregnę Start, ona ma jod. Czyli tsh może sie podnieść od tego?

O, to chyba do endokrynologa trzeba się przejść [emoji848]
Jutro powtorze cały pakiet TSH i będę się zapisywać :)
No niby w normie ale przy staraniach to nie przejdzie trzeba obniżyć. Tylko teraz nie wiem czy odpusic czy można się starać dalej. Nie mam doświadczenia z TSH przy staraniach w poprzedniej ciąży miałam idealne

Jutro powtorze cały pakiet TSH i będę się zapisywać :)
No niby w normie ale przy staraniach to nie przejdzie trzeba obniżyć. Tylko teraz nie wiem czy odpusic czy można się starać dalej. Nie mam doświadczenia z TSH przy staraniach w poprzedniej ciąży miałam idealne
4 to bardzo wysokie tsh, przy staraniach powinno byc okolo 1-2 [emoji848]

4 to bardzo wysokie tsh, przy staraniach powinno byc okolo 1-2 [emoji848]
Najlepsze 1.5 no do 2 to max. Tak się zastanawiam dlaczego nagle mi się popsuło jutro powtorze może to jakiś ich błąd... Kiedyś mojemu mężowi wyszło 7 a jak powtórzył z cała reszta to wyniki idealne. Chyba że to po ciąży TSH się tak psuje...

reklama
Najlepsze 1.5 no do 2 to max. Tak się zastanawiam dlaczego nagle mi się popsuło jutro powtorze może to jakiś ich błąd... Kiedyś mojemu mężowi wyszło 7 a jak powtórzył z cała reszta to wyniki idealne. Chyba że to po ciąży TSH się tak psuje...
Z tego co wiem to po porodzie potrafi się "zepsuć" tarczyca... to Twoje pierwsze wyniki ?

Do góry