reklama
I widzicie, ile kobiet tyle przypadkówIm więcej wysiłku tym lepiej, lepsze ukrwienie w pierwszą ciążę zaszłam właśnie w miesiącu kiedy zaczęłam biegać bardzo ostro (za ostro zaczęłam bo aż sobie ścięgno nadwyrężyłam)
Ja bez aktywności fizycznej też już nie umiem Jak ktoś już zacznie i załapie bakcyla to o zastopowaniu nie ma mowyAle fakt że bieganie to nie podnoszenie sztangi, nie wiem jak to jest z ćwiczeniami siłowymi.. Na pewno warto się ruszać, mi to na głowę dobrze robi
Jak mnie coś męczy, a siłka zamknięta, to nawet o 1 w nocy założę buty i idę pobiegać
Masz rację, że to bardzo dobrze robi na głowę
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Dlatego ja teraz joga i basen, bo bym ocipiała bez ruchu no i spacery ile się da
Maga_ch
A miałaś problemy z zajściem? Bo ja wiem że niektóre zajdą i podczas maratonu i tylko przez patrzenie na faceta[emoji6] [emoji6]Im więcej wysiłku tym lepiej, lepsze ukrwienie w pierwszą ciążę zaszłam właśnie w miesiącu kiedy zaczęłam biegać bardzo ostro (za ostro zaczęłam bo aż sobie ścięgno nadwyrężyłam)
Ja niestety już długo się staram, więc nie wiem czy wysiłek nie pogorszy i tak już małych szans?
Ella7
Zaangażowana w BB
Nie pamiętam szczegółów ale na pewno ponad pół roku już się staraliśmy, do etapu badań jeszcze nie doszło, ale zaczęłam się już niepokoić.A miałaś problemy z zajściem? Bo ja wiem że niektóre zajdą i podczas maratonu i tylko przez patrzenie na faceta[emoji6] [emoji6]
Ja niestety już długo się staram, więc nie wiem czy wysiłek nie pogorszy i tak już małych szans?
Ella7
Zaangażowana w BB
A, no i wiekowa byłam już wtedy, bo 30 lat skończoneNie pamiętam szczegółów ale na pewno ponad pół roku już się staraliśmy, do etapu badań jeszcze nie doszło, ale zaczęłam się już niepokoić.
Maga_ch
Hehe, no ja też z tych wiekowych[emoji23]A, no i wiekowa byłam już wtedy, bo 30 lat skończone
Ograniczę intensywność, ale w takim razie nie wytne biegania zupełnie. Szkoda by mi było bo tez mam po bieganiu super humor, no a nastawienie też swoje robi!
reklama
Fizzymensa
Kupiłam w końcu te testy owulacyjne z allegro
Będę z wami testowała, w kupie siła!!!
Będę z wami testowała, w kupie siła!!!