reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Mnie wyszło 12. Byłam z wynikami u lekarza i powiedział że jakby było 5 czy 6 to można się martwić, ale jak jest dwucyfrowe to nie jest źle
O no to może nie jest tak źle jak myślałam :)
A nie brałaś jakis suplementów z jodem?
Kurcze kupiłam Pregnę Start, ona ma jod. Czyli tsh może sie podnieść od tego?

O, to chyba do endokrynologa trzeba się przejść [emoji848]
Jutro powtorze cały pakiet TSH i będę się zapisywać :)
No niby w normie ale przy staraniach to nie przejdzie trzeba obniżyć. Tylko teraz nie wiem czy odpusic czy można się starać dalej. Nie mam doświadczenia z TSH przy staraniach w poprzedniej ciąży miałam idealne

Jutro powtorze cały pakiet TSH i będę się zapisywać :)
No niby w normie ale przy staraniach to nie przejdzie trzeba obniżyć. Tylko teraz nie wiem czy odpusic czy można się starać dalej. Nie mam doświadczenia z TSH przy staraniach w poprzedniej ciąży miałam idealne
4 to bardzo wysokie tsh, przy staraniach powinno byc okolo 1-2 [emoji848]

4 to bardzo wysokie tsh, przy staraniach powinno byc okolo 1-2 [emoji848]
Najlepsze 1.5 no do 2 to max. Tak się zastanawiam dlaczego nagle mi się popsuło jutro powtorze może to jakiś ich błąd... Kiedyś mojemu mężowi wyszło 7 a jak powtórzył z cała reszta to wyniki idealne. Chyba że to po ciąży TSH się tak psuje...

reklama
Najlepsze 1.5 no do 2 to max. Tak się zastanawiam dlaczego nagle mi się popsuło jutro powtorze może to jakiś ich błąd... Kiedyś mojemu mężowi wyszło 7 a jak powtórzył z cała reszta to wyniki idealne. Chyba że to po ciąży TSH się tak psuje...
Z tego co wiem to po porodzie potrafi się "zepsuć" tarczyca... to Twoje pierwsze wyniki ?

Do góry