reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hejo dziewczyny:)
Umylam wszystkie okna dzis wiec pewnie bedzie padac niedlugo hahaha:p
U mnie dzis 24dc. Piersi tak bola ze szok. Przewaznie w nocy spie na brzuchu a wczoraj nie umialam bo tak dokuczaly mi piersi:/ Co tez dziwne dla mnie zaobserwowalam dzis mleczny sluz co u mnie przed terminem @ dziwne.
Ogolnie jakie samopoczucie 1 pazdziernika? Ja sobie postanowilam ze ograniczam slodycze i ogolnie bede darzyc do rezygnacji calkowitej z cukru.
To teraz ja Tobie wróżę ll :) objawy znajome :D
Jutro powtorze cały pakiet TSH i będę się zapisywać :)
No niby w normie ale przy staraniach to nie przejdzie trzeba obniżyć. Tylko teraz nie wiem czy odpusic czy można się starać dalej. Nie mam doświadczenia z TSH przy staraniach w poprzedniej ciąży miałam idealne
Musisz znaleźć endo, widocznie to Ci utrudnia zajście, ale przynajmniej wiadomo co jest grane :)

reklama
Witam was w poniedziałek! U mnie 10st i pada...[emoji29]
Czy wiecie coś na temat wysiłku fizycznego przy staraniach? Ja lubię biegać, tylko nie chce tam niczemu zaszkodzić. Czy nie ma to wpływu na implantacje? Chce dać sobie maksimum szans w tym cyklu...
Jeśli np. zauważysz plamienie i będziesz podejrzewać, że to implantacja, to na kilka dni zrezygnuj z seksu i wysiłku fizycznego.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja mam dziś dzień z lekkim bólem jak na @, bólem prawego jajnika i ogólnie bolały mnie pachwiny dziś że ledwo chodziłam momentami :/
Niezbyt dobry dzień. Wczoraj tez prawy jajnik kul :/ szykuje sie do owy czy co... jeszcze ma 2 tyg.

reklama
Do góry