reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Z tego co wiem to po porodzie potrafi się "zepsuć" tarczyca... to Twoje pierwsze wyniki ?
Tak po porodzie pierwsze tak mi zeszło z nimi nigdy nie było mi po drodze dopiero jak komuś bardziej zależy to się spina i jedzie się zbadać. Ostatnio mi badali w ciąży to była właśnie 1,7 największą.

reklama
Tak po porodzie pierwsze tak mi zeszło z nimi nigdy nie było mi po drodze dopiero jak komuś bardziej zależy to się spina i jedzie się zbadać. Ostatnio mi badali w ciąży to była właśnie 1,7 największą.
Po porodzie właśnie też powinno się zrobić badania... nooo właśnie mi też nie było po drodze jeszcze... [emoji23] i ciagle tylko sobie mowie, ze musze zrobic badania.. eh, obiecuje poprawe [emoji16]
Ciekawe jakie u mnie kwiatki wyjdą.
Ja przed ciaza miałam 2.2 najwięcej (I to był też okres gdzie byłam baaardzo zmęczona... nic mi się nie chciało, brak energii) wtedy też się nie udawalo... dopiero jak TSH mi spadło do 1,7 to się udało. A w ciąży miałam 0,9 :) wiec chyba książkowe , nawet śmiałam się ze ciąża mi służy [emoji23] czułam się świetnie :)

A jod nie powinien obniżać raczej tsh?
Coś takiego znalazłam
FB_IMG_1538407443596.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1538407443596.jpg
    FB_IMG_1538407443596.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 159
reklama
Po porodzie właśnie też powinno się zrobić badania... nooo właśnie mi też nie było po drodze jeszcze... [emoji23] i ciagle tylko sobie mowie, ze musze zrobic badania.. eh, obiecuje poprawe [emoji16]
Ciekawe jakie u mnie kwiatki wyjdą.
Ja przed ciaza miałam 2.2 najwięcej (I to był też okres gdzie byłam baaardzo zmęczona... nic mi się nie chciało, brak energii) wtedy też się nie udawalo... dopiero jak TSH mi spadło do 1,7 to się udało. A w ciąży miałam 0,9 :) wiec chyba książkowe , nawet śmiałam się ze ciąża mi służy [emoji23] czułam się świetnie :)
Ja przy staraniach poprzednich też zrobiłam to mi wyszło 1.5. dobra mam nadzieję że chociaż ta cała reszta ft3 itd jest ok bo TSH w miarę szybko idzie zbić. Jutro powtorze badania i jutro będę lamentować mężowi że nici że starań muszę naprawić poziom TSH....

Do góry