reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

U mnie też dzisiaj zakupy olej z wiesiołka i testy owu są tylko pregna start nie było w 3 aptekach ale zamówione już testy owu zacznę robić od 10dc ostatnio owu była 13dc a teraz u mnie 5dc może październik będzie nasz 8-)

reklama
U mnie też dzisiaj zakupy olej z wiesiołka i testy owu są tylko pregna start nie było w 3 aptekach ale zamówione już testy owu zacznę robić od 10dc ostatnio owu była 13dc a teraz u mnie 5dc może październik będzie nasz 8-)
Ja nie bardzo wierze że uda mi się szybko ale zawsze jakaś nadzieja jest. Liczę za to mocno że że chociaż w tym roku zaskoczy ;)
Za to czekam na wyniki TSH i prolaktyny i się trochę stresuje bo w razie co mam synndrom białego fartucha i na samą myśl wizyt u lekarzy mi słabo ;p

Hej dziewczyny, odebrałam wyniki progesteronu. Mam 32 nmol/l, przeliczylam to na ng/ml i wychodzi 10,06. Badanie robiłam 6 dpo no to chyba za nisko prawda? :(

Kojarzę, że powinno być około 20 aby ciąża się utrzymała. Nie mam racji? Chyba jutro powtórzę badanie.
Hmmm... ja w 5tc miałam progesteron 12 [emoji12] ciąża się utrzymała, co prawda doktorka przepisala mi duphaston z powodu plamienia Ale mówiła, że wcale nie taki najgorszy ten mój wynik.
Jeżeli będzie ciąża to możesz powtórzyć progesteron dla własnego spokoju :)

Hmmm... ja w 5tc miałam progesteron 12 [emoji12] ciąża się utrzymała, co prawda doktorka przepisala mi duphaston z powodu plamienia Ale mówiła, że wcale nie taki najgorszy ten mój wynik.
Jeżeli będzie ciąża to możesz powtórzyć progesteron dla własnego spokoju :)
Dzięki:) Ja się trochę boję bo jestem po biochemicznej. No i nie wiem czy lekarz przepisze mi duphaston bo nie miszkam w PL. Chyba powtórzę jutro badania bo może 6dpo było za szybko.

Hejo dziewczyny:)
Umylam wszystkie okna dzis wiec pewnie bedzie padac niedlugo hahaha:p
U mnie dzis 24dc. Piersi tak bola ze szok. Przewaznie w nocy spie na brzuchu a wczoraj nie umialam bo tak dokuczaly mi piersi:/ Co tez dziwne dla mnie zaobserwowalam dzis mleczny sluz co u mnie przed terminem @ dziwne.
Ogolnie jakie samopoczucie 1 pazdziernika? Ja sobie postanowilam ze ograniczam slodycze i ogolnie bede darzyc do rezygnacji calkowitej z cukru.

Hejo dziewczyny:)
Umylam wszystkie okna dzis wiec pewnie bedzie padac niedlugo hahaha:p
U mnie dzis 24dc. Piersi tak bola ze szok. Przewaznie w nocy spie na brzuchu a wczoraj nie umialam bo tak dokuczaly mi piersi:/ Co tez dziwne dla mnie zaobserwowalam dzis mleczny sluz co u mnie przed terminem @ dziwne.
Ogolnie jakie samopoczucie 1 pazdziernika? Ja sobie postanowilam ze ograniczam slodycze i ogolnie bede darzyc do rezygnacji calkowitej z cukru.
Uhuhuhu może coś się święci? Zatestuj! 3mam kciuki za II [emoji173]

reklama
No i odebrałam wyniki prolaktyna ok ale za to jak całe życie TSH miałam idealne i wynosiło 1.5 to teraz dla odmiany trochę ponad 4....

Do góry