reklama
Bunia1992
Fanka BB :)
Ja nie bardzo wierze że uda mi się szybko ale zawsze jakaś nadzieja jest. Liczę za to mocno że że chociaż w tym roku zaskoczyU mnie też dzisiaj zakupy olej z wiesiołka i testy owu są tylko pregna start nie było w 3 aptekach ale zamówione już testy owu zacznę robić od 10dc ostatnio owu była 13dc a teraz u mnie 5dc może październik będzie nasz
Za to czekam na wyniki TSH i prolaktyny i się trochę stresuje bo w razie co mam synndrom białego fartucha i na samą myśl wizyt u lekarzy mi słabo ;p
Lovi23
Chyba powyżej 10 świadczy o owulacji więc czemu nisko ? Chyba dobrzeHej dziewczyny, odebrałam wyniki progesteronu. Mam 32 nmol/l, przeliczylam to na ng/ml i wychodzi 10,06. Badanie robiłam 6 dpo no to chyba za nisko prawda?
Genadia
Kojarzę, że powinno być około 20 aby ciąża się utrzymała. Nie mam racji? Chyba jutro powtórzę badanie.Chyba powyżej 10 świadczy o owulacji więc czemu nisko ? Chyba dobrze
Lovi23
Hmmm... ja w 5tc miałam progesteron 12 [emoji12] ciąża się utrzymała, co prawda doktorka przepisala mi duphaston z powodu plamienia Ale mówiła, że wcale nie taki najgorszy ten mój wynik.Kojarzę, że powinno być około 20 aby ciąża się utrzymała. Nie mam racji? Chyba jutro powtórzę badanie.
Jeżeli będzie ciąża to możesz powtórzyć progesteron dla własnego spokoju
Genadia
Dzięki Ja się trochę boję bo jestem po biochemicznej. No i nie wiem czy lekarz przepisze mi duphaston bo nie miszkam w PL. Chyba powtórzę jutro badania bo może 6dpo było za szybko.Hmmm... ja w 5tc miałam progesteron 12 [emoji12] ciąża się utrzymała, co prawda doktorka przepisala mi duphaston z powodu plamienia Ale mówiła, że wcale nie taki najgorszy ten mój wynik.
Jeżeli będzie ciąża to możesz powtórzyć progesteron dla własnego spokoju
Kasienka3b
Hejo dziewczyny
Umylam wszystkie okna dzis wiec pewnie bedzie padac niedlugo hahaha
U mnie dzis 24dc. Piersi tak bola ze szok. Przewaznie w nocy spie na brzuchu a wczoraj nie umialam bo tak dokuczaly mi piersi:/ Co tez dziwne dla mnie zaobserwowalam dzis mleczny sluz co u mnie przed terminem @ dziwne.
Ogolnie jakie samopoczucie 1 pazdziernika? Ja sobie postanowilam ze ograniczam slodycze i ogolnie bede darzyc do rezygnacji calkowitej z cukru.
U mnie dzis 24dc. Piersi tak bola ze szok. Przewaznie w nocy spie na brzuchu a wczoraj nie umialam bo tak dokuczaly mi piersi:/ Co tez dziwne dla mnie zaobserwowalam dzis mleczny sluz co u mnie przed terminem @ dziwne.
Ogolnie jakie samopoczucie 1 pazdziernika? Ja sobie postanowilam ze ograniczam slodycze i ogolnie bede darzyc do rezygnacji calkowitej z cukru.
Uhuhuhu może coś się święci? Zatestuj! 3mam kciuki za II [emoji173]Hejo dziewczyny
reklama