reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
w ogóle dzis zrobiłam kawke ale jej nie wypiłam....mowiłam ze bede normalnie pic ale jakos mi nie podeszla:p czułam sie wyspana wiec chyba nie ma sensu kawy pic jeszcze

Taki sezon właśnie przeziębieniowy u mnie też kichaja i kaszlą w domu siedzę u fryca zaraz do apteki zakupie ta pregne start i wiesiołek i startujemy z tym dzisiaj 5dc a ten wiesiołek to mowilyscie że do owu się bierze
Ja biorę od soboty olej z wiesiołka do tego wczoraj zamówiłam ovarin przeczytałam dobre opinie na jego temat. Dzisiaj zrobiłam badania na TSH i prolaktynę na razie tak z ciekawości czy na pewno jest ok

Witam was w poniedziałek! U mnie 10st i pada...[emoji29]
Czy wiecie coś na temat wysiłku fizycznego przy staraniach? Ja lubię biegać, tylko nie chce tam niczemu zaszkodzić. Czy nie ma to wpływu na implantacje? Chce dać sobie maksimum szans w tym cyklu...

Czy wiecie coś na temat wysiłku fizycznego przy staraniach? Ja lubię biegać, tylko nie chce tam niczemu zaszkodzić. Czy nie ma to wpływu na implantacje? Chce dać sobie maksimum szans w tym cyklu...
Jak dla mnie, nie ma to wpływu

Ja biegam na siłkę, ale po staraniach i przed @ dla świętego spokoju odpuszczam trochę treningi. Zostaję przy spacerach i aerobach. Ale powiem Tobie, że moja koleżanka nim się skapnęła po 3 m-cach, że jest w ciąży to trenowała konkretnie i urodziła dwójkę zdrowych berbeci :)
Niby zaleca się, by na czas implantacji zrezygnować z mocniejszego wysiłku. Zwłaszcza jeśli chciałaś sobie dać maksymalna szansę na ciążę.
Może ogranicz się na ten czas do krótkich truchtów i zobacz jak się czujesz. Czy nie pobolewa cię podbrzusze.

Ja czytalam duzo o tym zeby po owulacji duzo nie cwiczyc w sensie ciezkich cwiczen aleee nie wiem ....ja sie bałam i nie cwiczyłam po owulacji tzn przez czas staran:p

reklama
Im więcej wysiłku tym lepiej, lepsze ukrwienie :) w pierwszą ciążę zaszłam właśnie w miesiącu kiedy zaczęłam biegać bardzo ostro (za ostro zaczęłam bo aż sobie ścięgno nadwyrężyłam)

Do góry