reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczyny właśnie nadrobiłam kilka dni nieobecności. Ile emocji :D
@Kaamilaaa @Nat Bluebell jak pięknie!! Gratuluję!!! Ale szczęściary z Was :)
To która następna? :D
@Nat Bluebell od jakiego czasu miałaś bolesności jajnika?
Ja dopiero co po staraniach :D, ale powątpiewam by mi się w tym cyklu coś udało.
Za to dużo obiecuję sobie po badaniach. W pon do gin i zobaczymy :)
Jeszcze raz Wam gratuluję Ciężaróweczki! :)
Dziękuję! :)
Jajnik generalnie bolał mnie jakoś w 3-4 dniu i potem 9-10 teraz znowu cisza, tylko jelita coś mizernie pracują :p

U mnie coś od czwartku się rozkręca i rozkręcić się nie może, niby termin na jutro, ale od czwartku już taki podbarwiony śluz a @ nie widać :/
Ej, implantacja? Czy nie ma wcale szansy?

Witam dziewczyny w tą słoneczną sobotę i mnie dzisiaj 3dc zakupie dziś wiesiołek i te suple co pisałyscie pregra start jakoś chyba się zwaly i od poniedziałku działam znowu za tydzień w sobotę mam 40stke może sobie zrobię taki prezent :D8-)
Doskonały prezent :D

hej dziewczyny :)
u mnie dzis 25 dc ,im.męża,milo by było zrobic mu prezent w postaci I I kresek :D ale nie tym razem :) pryszcz mi sie juz pojawil(nie ten co zawsze zwiastyujacy okres:p,ale jednak) i dla mnie to juz jest oznaka zblizajkacego sie okresu.takze ja testow nie robie czekam na @ tylko jestem ciekawa czy po luteinie i acardzie mi sie lekko nie obsunie termin....
Też mam pryszcze na brodzie, ulubione ziomki przed@ a jak widać i tym razem wyszły :p podwyższony progesteron też może powodować.

W ogóle dzisiaj nie śpię od 6 z ekscytacji :D a teraz jedziemy na weekend, więc przynajmniej trochę się zajmę czymś więcej niż myśleniem o tym co w brzuchu piszczy :)

reklama
zaczyna mnie pobolewac podbrzusze tak jak na okres...:( czyli stawiam ze @przyjdzie 2.10 wtedy fl bedzie miec 14 dni....wszystko jak w zegarku;/ a zawsze mnie boli podbrzusze 3-4 dni przed @...ehhhh zero zmian:p

Jajnik generalnie bolał mnie jakoś w 3-4 dniu i potem 9-10 teraz znowu cisza, tylko jelita coś mizernie pracują :p

Ej, implantacja? Czy nie ma wcale szansy?

Doskonały prezent :D

Też mam pryszcze na brodzie, ulubione ziomki przed@ a jak widać i tym razem wyszły :p podwyższony progesteron też może powodować.

W ogóle dzisiaj nie śpię od 6 z ekscytacji :D a teraz jedziemy na weekend, więc przynajmniej trochę się zajmę czymś więcej niż myśleniem o tym co w brzuchu piszczy :)
No to życzę miłego weekendy kochana:):*

reklama
Dziękuję za odpowiedź! Ale niepotrzebnie pytałam, bo od wczoraj mnie pobolewa po lewej stronie i myślę o co kaman :confused: No i teraz sobie narobiłam nadziei :D
Nie dziwię się, że tak szczęśliwie pobudzona jesteś, ja od samego czytania o waszych powodzeniach wypieków dostałam ;)

Do góry