reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hej Dziewczyny!!!! Witam z ranka, miłego weekendu wszystkim [emoji16] ja mialam mega wczesnie owu w tym cyklu. Wogole u mnie wyszla dziwna rzecz... wrocilam do mierzenia temp w tyn cyklu i wedlug temp ovu mialam 12 dc a wedlug testow 13 dc.. moze nie zawsze testy dobrze wskazuja‍♀️ taka mala dygresja od rana [emoji39]

reklama
Cześć wszystkim [emoji16] wiecie co... To jesy jakieś dziwne [emoji23] zawsze w dni płodne mialam jakiś tam śluż, w owu to mokrusieńko. A w tym cyklu zaczełam się bawić testami owu i mam susze [emoji33] nie ogarniam tego [emoji23]
A tu jeszcze załączam te owu testy [emoji4] jakieś blade są [emoji23] pierwszy jest na dole, drugi w środku a trzeci wczorajszy na górze [emoji4]
20180929_095304.jpg

Załączniki

• 20180929_095304.jpg
    20180929_095304.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 121
reklama
Do góry