martoosia04
Fanka BB :)
U mnie flo bardzo czesto przesuwa dzień @ i owu, w zależności czy zaznaczę testy owu pozytywne czy negatywne. I tak moge przez tydzien.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja korzystam z Flo i z Mój kalendarzyk [emoji4]Hehehe [emoji14] a jaką masz apke ? Bo ja chce zacząć Nowy cykl z mierzeniem tempki , testami no i może właśnie jakaś apka
O to razem prawie mamy @U mnie @ za 3 dni , no ciekawe jestem czy sobie dobrze wywrozylam owulacje [emoji1]
Haha moj sie tak wlasnie wczoraj dowiedzial, przez whatsappa [emoji23][emoji106]U mnie 18dc i termin @ między 11 a 13.10. Mój m będzie wtedy w delegacji, więc jakby co testuje tylko z wami[emoji1] [emoji1] [emoji1] Ciekawe czy bym wytrzymała do jego powrotu, czy by się dowiedział przez whatsappa..
Do tempki polecam ovuview [emoji4]Hehehe [emoji14] a jaką masz apke ? Bo ja chce zacząć Nowy cykl z mierzeniem tempki , testami no i może właśnie jakaś apka
Dzięki :*Haha moj sie tak wlasnie wczoraj dowiedzial, przez whatsappa [emoji23][emoji106]Do tempki polecam ovuview [emoji4]
To super, że wszystko przebiegło pomyślnie. W szpitalach jest skandal z jedzeniem. Są nowe wytyczne gdzie nie głodzi się już tak pacjentów ani przed operacją ani po, ale mało gdzie tego przestrzegają. Kiedy możecie wrócić do starań ?Z mężem coraz lepiej[emoji4] Już chodzi o własnych siłach. Czekamy na obchód, i jak będzie wszystko dobrze to dziś wraca do domu. Ogólnie to byl 2,5 dnia bez jedzenia, dopiero dziś rano dostał jakąś pseudozupę[emoji23]
Także teraz będę rzadziej tu zaglądać bo chcemy ten miesiąc spędzić tylko we dwoje[emoji7][emoji120]
Trzymam kciuki za Was dziewczyny[emoji173] Zobacz załącznik 902737
PewnieZ mężem coraz lepiejJuż chodzi o własnych siłach. Czekamy na obchód, i jak będzie wszystko dobrze to dziś wraca do domu. Ogólnie to byl 2,5 dnia bez jedzenia, dopiero dziś rano dostał jakąś pseudozupę
Także teraz będę rzadziej tu zaglądać bo chcemy ten miesiąc spędzić tylko we dwoje
Trzymam kciuki za Was dziewczynyZobacz załącznik 902737