reklama
Julia198805
Fanka BB :)
Kaamilaaa
Upieraj sie [emoji14] ja sie mega milo zaskoczylam jak zobaczylam co wyszlo na tescie, a jakbym się nakrecala i nic by nie wyszlo to znow bym ryczala [emoji57]ale Tobie chociaz cyce urosły a u mnie podejrzane flaki..... nie no upieram sie tak jak Ty! nie robie testow bo nie ma sensu, czekam na ta france@
Wiesz co brzuch jak na @ bolal mnie tylko kilka dni temu potem przestalo i do teraz nic mnie nie boli jedynie wczoraj kilka razy cos mnie zakulo i cisza od tamtej pory [emoji57] tylko cycki mam większe i sutki wrażliwe a tak to nie czuje sie w ciąży [emoji14]no i mam co rusz nowego syfa na buzi [emoji23]Kamila a jak sie w ogóle czujesz? brzuszek dalej boli jak na @? pamietam ze w ciazy bolal mnie brzuch tak ze dwa miesiace
HeheUpieraj sieja sie mega milo zaskoczylam jak zobaczylam co wyszlo na tescie, a jakbym się nakrecala i nic by nie wyszlo to znow bym ryczalaWiesz co brzuch jak na @ bolal mnie tylko kilka dni temu potem przestalo i do teraz nic mnie nie boli jedynie wczoraj kilka razy cos mnie zakulo i cisza od tamtej porytylko cycki mam większe i sutki wrażliwe a tak to nie czuje sie w ciążyno i mam co rusz nowego syfa na buzi
no i wlasnie dlatego nie chce sie nakrecac,mąż tez nic sie nie odzywa w tym miesiacu na temat testów wiec zostawiam to tak jak jest. Hehe mnie tez w ciazy mega wysypało pamietam ze wygladałam strasznieUpieraj sie [emoji14] ja sie mega milo zaskoczylam jak zobaczylam co wyszlo na tescie, a jakbym się nakrecala i nic by nie wyszlo to znow bym ryczala [emoji57]Wiesz co brzuch jak na @ bolal mnie tylko kilka dni temu potem przestalo i do teraz nic mnie nie boli jedynie wczoraj kilka razy cos mnie zakulo i cisza od tamtej pory [emoji57] tylko cycki mam większe i sutki wrażliwe a tak to nie czuje sie w ciąży [emoji14]no i mam co rusz nowego syfa na buzi [emoji23]
MasterKa
Super [emoji173] cieszcie się sobą [emoji16]Z mężem coraz lepiej[emoji4] Już chodzi o własnych siłach. Czekamy na obchód, i jak będzie wszystko dobrze to dziś wraca do domu. Ogólnie to byl 2,5 dnia bez jedzenia, dopiero dziś rano dostał jakąś pseudozupę[emoji23]
Także teraz będę rzadziej tu zaglądać bo chcemy ten miesiąc spędzić tylko we dwoje[emoji7][emoji120]
Trzymam kciuki za Was dziewczyny[emoji173] Zobacz załącznik 902737
Martkaaa5
Zbliża się owu ale to jeszcze nie toDziewczyny mam pytanie to moj pierwszy cykl z testami owu 9 dc i dziś 10 co myslicieZobacz załącznik 902748
Julia198805
Dziękuję[emoji8]Zbliża się owu ale to jeszcze nie to
flor87
A ktory masz dc? Hehe mozemy poczekać razem ;-) chociaz ja w tym miechu chyba odpuszcze jakiekolwiek testowaniaJa też nie mam nikogo do wspólnego testowania, bo czy któraś jest dopiero świeżo po staraniach
Na @ czekam do swoich imienin, zobaczymy czy będzie co świętować
reklama
Magda 2791
U mnie dziś 1 dc... . 11cs czas start.....