reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dziewczyny mam pytanie to moj pierwszy cykl z testami owu 9 dc i dziś 10 co myslicie
IMG_20180929_092912.jpg

Załączniki

• IMG_20180929_092912.jpg
    IMG_20180929_092912.jpg
    87,3 KB · Wyświetleń: 151
ale Tobie chociaz cyce urosły a u mnie podejrzane flaki.....:p nie no upieram sie tak jak Ty!:p nie robie testow bo nie ma sensu, czekam na ta france@
Upieraj sie [emoji14] ja sie mega milo zaskoczylam jak zobaczylam co wyszlo na tescie, a jakbym się nakrecala i nic by nie wyszlo to znow bym ryczala [emoji57]
Kamila a jak sie w ogóle czujesz?:) brzuszek dalej boli jak na @? pamietam ze w ciazy bolal mnie brzuch tak ze dwa miesiace
Wiesz co brzuch jak na @ bolal mnie tylko kilka dni temu potem przestalo i do teraz nic mnie nie boli jedynie wczoraj kilka razy cos mnie zakulo i cisza od tamtej pory [emoji57] tylko cycki mam większe i sutki wrażliwe a tak to nie czuje sie w ciąży [emoji14]no i mam co rusz nowego syfa na buzi [emoji23]

Upieraj sie
emoji14.png
ja sie mega milo zaskoczylam jak zobaczylam co wyszlo na tescie, a jakbym się nakrecala i nic by nie wyszlo to znow bym ryczala
emoji57.png
Wiesz co brzuch jak na @ bolal mnie tylko kilka dni temu potem przestalo i do teraz nic mnie nie boli jedynie wczoraj kilka razy cos mnie zakulo i cisza od tamtej pory
emoji57.png
tylko cycki mam większe i sutki wrażliwe a tak to nie czuje sie w ciąży
emoji14.png
no i mam co rusz nowego syfa na buzi
emoji23.png
Hehe :)
Upieraj sie [emoji14] ja sie mega milo zaskoczylam jak zobaczylam co wyszlo na tescie, a jakbym się nakrecala i nic by nie wyszlo to znow bym ryczala [emoji57]Wiesz co brzuch jak na @ bolal mnie tylko kilka dni temu potem przestalo i do teraz nic mnie nie boli jedynie wczoraj kilka razy cos mnie zakulo i cisza od tamtej pory [emoji57] tylko cycki mam większe i sutki wrażliwe a tak to nie czuje sie w ciąży [emoji14]no i mam co rusz nowego syfa na buzi [emoji23]
no i wlasnie dlatego nie chce sie nakrecac,mąż tez nic sie nie odzywa w tym miesiacu na temat testów wiec zostawiam to tak jak jest. Hehe mnie tez w ciazy mega wysypało pamietam ze wygladałam strasznie :D

Z mężem coraz lepiej[emoji4] Już chodzi o własnych siłach. Czekamy na obchód, i jak będzie wszystko dobrze to dziś wraca do domu. Ogólnie to byl 2,5 dnia bez jedzenia, dopiero dziś rano dostał jakąś pseudozupę[emoji23]
Także teraz będę rzadziej tu zaglądać bo chcemy ten miesiąc spędzić tylko we dwoje[emoji7][emoji120]
Trzymam kciuki za Was dziewczyny[emoji173] Zobacz załącznik 902737
Super [emoji173] cieszcie się sobą [emoji16]

Cześć wszystkim [emoji16] wiecie co... To jesy jakieś dziwne [emoji23] zawsze w dni płodne mialam jakiś tam śluż, w owu to mokrusieńko. A w tym cyklu zaczełam się bawić testami owu i mam susze [emoji33] nie ogarniam tego [emoji23]

Ja też nie mam nikogo do wspólnego testowania, bo czy któraś jest dopiero świeżo po staraniach :D
Na @ czekam do swoich imienin, zobaczymy czy będzie co świętować
A ktory masz dc? Hehe mozemy poczekać razem ;-) chociaz ja w tym miechu chyba odpuszcze jakiekolwiek testowania

reklama
Do góry