reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dziewczyny mam pytanie to moj pierwszy cykl z testami owu 9 dc i dziś 10 co myslicie
IMG_20180929_092912.jpg

Załączniki

• IMG_20180929_092912.jpg
    IMG_20180929_092912.jpg
    87,3 KB · Wyświetleń: 146
ale Tobie chociaz cyce urosły a u mnie podejrzane flaki.....:p nie no upieram sie tak jak Ty!:p nie robie testow bo nie ma sensu, czekam na ta france@
Upieraj sie [emoji14] ja sie mega milo zaskoczylam jak zobaczylam co wyszlo na tescie, a jakbym się nakrecala i nic by nie wyszlo to znow bym ryczala [emoji57]
Kamila a jak sie w ogóle czujesz?:) brzuszek dalej boli jak na @? pamietam ze w ciazy bolal mnie brzuch tak ze dwa miesiace
Wiesz co brzuch jak na @ bolal mnie tylko kilka dni temu potem przestalo i do teraz nic mnie nie boli jedynie wczoraj kilka razy cos mnie zakulo i cisza od tamtej pory [emoji57] tylko cycki mam większe i sutki wrażliwe a tak to nie czuje sie w ciąży [emoji14]no i mam co rusz nowego syfa na buzi [emoji23]

Upieraj sie
emoji14.png
ja sie mega milo zaskoczylam jak zobaczylam co wyszlo na tescie, a jakbym się nakrecala i nic by nie wyszlo to znow bym ryczala
emoji57.png
Wiesz co brzuch jak na @ bolal mnie tylko kilka dni temu potem przestalo i do teraz nic mnie nie boli jedynie wczoraj kilka razy cos mnie zakulo i cisza od tamtej pory
emoji57.png
tylko cycki mam większe i sutki wrażliwe a tak to nie czuje sie w ciąży
emoji14.png
no i mam co rusz nowego syfa na buzi
emoji23.png
Hehe :)
Upieraj sie [emoji14] ja sie mega milo zaskoczylam jak zobaczylam co wyszlo na tescie, a jakbym się nakrecala i nic by nie wyszlo to znow bym ryczala [emoji57]Wiesz co brzuch jak na @ bolal mnie tylko kilka dni temu potem przestalo i do teraz nic mnie nie boli jedynie wczoraj kilka razy cos mnie zakulo i cisza od tamtej pory [emoji57] tylko cycki mam większe i sutki wrażliwe a tak to nie czuje sie w ciąży [emoji14]no i mam co rusz nowego syfa na buzi [emoji23]
no i wlasnie dlatego nie chce sie nakrecac,mąż tez nic sie nie odzywa w tym miesiacu na temat testów wiec zostawiam to tak jak jest. Hehe mnie tez w ciazy mega wysypało pamietam ze wygladałam strasznie :D

Z mężem coraz lepiej[emoji4] Już chodzi o własnych siłach. Czekamy na obchód, i jak będzie wszystko dobrze to dziś wraca do domu. Ogólnie to byl 2,5 dnia bez jedzenia, dopiero dziś rano dostał jakąś pseudozupę[emoji23]
Także teraz będę rzadziej tu zaglądać bo chcemy ten miesiąc spędzić tylko we dwoje[emoji7][emoji120]
Trzymam kciuki za Was dziewczyny[emoji173] Zobacz załącznik 902737
Super [emoji173] cieszcie się sobą [emoji16]

Cześć wszystkim [emoji16] wiecie co... To jesy jakieś dziwne [emoji23] zawsze w dni płodne mialam jakiś tam śluż, w owu to mokrusieńko. A w tym cyklu zaczełam się bawić testami owu i mam susze [emoji33] nie ogarniam tego [emoji23]

Ja też nie mam nikogo do wspólnego testowania, bo czy któraś jest dopiero świeżo po staraniach :D
Na @ czekam do swoich imienin, zobaczymy czy będzie co świętować
A ktory masz dc? Hehe mozemy poczekać razem ;-) chociaz ja w tym miechu chyba odpuszcze jakiekolwiek testowania

reklama
Do góry