Dżasta :)
Fanka BB :)
Teraz większość albo ma @ właśnie teraz albo już posiada upragnione II kreseczki ;P
Ja właśnie z @ siedzę i brzuch mnie boli łeeee
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz większość albo ma @ właśnie teraz albo już posiada upragnione II kreseczki ;P
To witam w klubieJa właśnie z @ siedzę i brzuch mnie boli łeeee
To poczekamy ja mam15 dc ;-)19dc
Ja odpuściłam testowanie w ubiegłym cs i jak się okazało słusznie.
Hehehe a jaką masz apke ? Bo ja chce zacząć Nowy cykl z mierzeniem tempki , testami no i może właśnie jakaś apkaI niechcący wcisnęłam enter i zapomnialam co miałam dalej napisac..
Stawiam na to ze byś nie wytrzymalaU mnie 18dc i termin @ między 11 a 13.10. Mój m będzie wtedy w delegacji, więc jakby co testuje tylko z wami[emoji1] [emoji1] [emoji1] Ciekawe czy bym wytrzymała do jego powrotu, czy by się dowiedział przez whatsappa..
Ja miałam mój kalendarzyk i flo to drugie wydaje mi się fajniejsze i ja zostawilam. Ja odpuszczam z testami owulacyjjymi bo mi w zasadzie pokazało owulacje idealnie o czasie i faktycznie po równych 2 tyg pojawił się okres ale i to nam nie pomogło więc to tylko powoduje że się spinam. Kupiłam też termometr ale wychodzi na to że nie jestem w stanie mierzyć bo mój młody potrafi się budzić w nocy co powoduje że muszę wstać nie raz nawet czasami zrobić mleko albo iść.po żel więc takie mierzenie też mi nic nie da.Hehehe a jaką masz apke ? Bo ja chce zacząć Nowy cykl z mierzeniem tempki , testami no i może właśnie jakaś apka