reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

[emoji23]
Screenshot_2018-09-27-09-03-51~2.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-09-27-09-03-51~2.jpg
    Screenshot_2018-09-27-09-03-51~2.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 145
reklama
Napisalam rano mezowi sms Jak tam? A On "Znowu musiałem jajca pokazać"[emoji12]
Juz jest po obchodzie i ma czekac na swoją kolej do operacji. Pewnie gdy ja na 12 przyjade bedzie juz po wszystkin[emoji120]
Powodzenia!
Dziewczyny melduję że już jestem po badaniach i dzisiaj po południu mam wyniki do odbioru.
Oby te badania pomogły w diagnozie! Ja w sobotę mam zamiar zrobić progesteron.

Paulina, Tobie w pracy ludzie do telefonu zaglądają [emoji14] ? Ja mam apkę normalnie w menu i nie wyobrażam sobie, że bym miała ją chować ;)

Hahaa [emoji23][emoji23][emoji23]

W ogole powiem wam ze uwielbiam swoje cycki tuz przed @ [emoji23][emoji23] w moim najwiekszym staniku sie nie mieszczą [emoji23][emoji23]
zazdroszcze:) ja zawsze miałam małe B. dopiero od kilkunastu cykli delikatnie mi puchna z tydzien przed @ . ja nawet jak byłam w ciazy to mi cyce nie urosły,dopiero po porodzie jak zaczełam karmic

Napisalam rano mezowi sms Jak tam? A On "Znowu musiałem jajca pokazać"[emoji12]
Juz jest po obchodzie i ma czekac na swoją kolej do operacji. Pewnie gdy ja na 12 przyjade bedzie juz po wszystkin[emoji120]
Będzie wszystko dobrze a potem szybko dziecko robić! :)
Wcześniej pisałam że jak o 8 @ nie będzie to uznam że się spóźnia ;)jest prawie 9 i dalej nic nie ma a głupia chodzę co chwilę w pracy i sprawdzam :rofl:
Ja trzymam kciuki! :)
I za Bunię i Kamilę!

Martoosia04, mam nadzieję że teraz będziesz wiedziała gdzie jest problem i szybko mogła zaradzić. :)

Jade do pracy, miłego dnia!

zazdroszcze:) ja zawsze miałam małe B. dopiero od kilkunastu cykli delikatnie mi puchna z tydzien przed @ . ja nawet jak byłam w ciazy to mi cyce nie urosły,dopiero po porodzie jak zaczełam karmic
Ja mam ogolnie 75b, w ciazy i te 3msc kp mialam miseczke D [emoji6]
Mojemu mężowi dopisuje humor[emoji16][emoji23]Zobacz załącznik 902114
Haha zartownis [emoji23][emoji23][emoji23]

A moj wczoraj zestresowany chodzil bo dzis egzamin miał ale zdał na 4+ [emoji3][emoji3][emoji1]

reklama
Do góry