reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

[emoji23]
Screenshot_2018-09-27-09-03-51~2.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-09-27-09-03-51~2.jpg
    Screenshot_2018-09-27-09-03-51~2.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 140
reklama
Napisalam rano mezowi sms Jak tam? A On "Znowu musiałem jajca pokazać"[emoji12]
Juz jest po obchodzie i ma czekac na swoją kolej do operacji. Pewnie gdy ja na 12 przyjade bedzie juz po wszystkin[emoji120]
Powodzenia!
Dziewczyny melduję że już jestem po badaniach i dzisiaj po południu mam wyniki do odbioru.
Oby te badania pomogły w diagnozie! Ja w sobotę mam zamiar zrobić progesteron.

Paulina, Tobie w pracy ludzie do telefonu zaglądają [emoji14] ? Ja mam apkę normalnie w menu i nie wyobrażam sobie, że bym miała ją chować ;)

Hahaa [emoji23][emoji23][emoji23]

W ogole powiem wam ze uwielbiam swoje cycki tuz przed @ [emoji23][emoji23] w moim najwiekszym staniku sie nie mieszczą [emoji23][emoji23]
zazdroszcze:) ja zawsze miałam małe B. dopiero od kilkunastu cykli delikatnie mi puchna z tydzien przed @ . ja nawet jak byłam w ciazy to mi cyce nie urosły,dopiero po porodzie jak zaczełam karmic

Napisalam rano mezowi sms Jak tam? A On "Znowu musiałem jajca pokazać"[emoji12]
Juz jest po obchodzie i ma czekac na swoją kolej do operacji. Pewnie gdy ja na 12 przyjade bedzie juz po wszystkin[emoji120]
Będzie wszystko dobrze a potem szybko dziecko robić! :)
Wcześniej pisałam że jak o 8 @ nie będzie to uznam że się spóźnia ;)jest prawie 9 i dalej nic nie ma a głupia chodzę co chwilę w pracy i sprawdzam :rofl:
Ja trzymam kciuki! :)
I za Bunię i Kamilę!

Martoosia04, mam nadzieję że teraz będziesz wiedziała gdzie jest problem i szybko mogła zaradzić. :)

Jade do pracy, miłego dnia!

zazdroszcze:) ja zawsze miałam małe B. dopiero od kilkunastu cykli delikatnie mi puchna z tydzien przed @ . ja nawet jak byłam w ciazy to mi cyce nie urosły,dopiero po porodzie jak zaczełam karmic
Ja mam ogolnie 75b, w ciazy i te 3msc kp mialam miseczke D [emoji6]
Mojemu mężowi dopisuje humor[emoji16][emoji23]Zobacz załącznik 902114
Haha zartownis [emoji23][emoji23][emoji23]

A moj wczoraj zestresowany chodzil bo dzis egzamin miał ale zdał na 4+ [emoji3][emoji3][emoji1]

reklama
Do góry