1
reklama
Trzymam kciuki [emoji110]Dziewczyny melduję że już jestem po badaniach i dzisiaj po południu mam wyniki do odbioru.
Genadia
Fanka BB :)
Powodzenia!Napisalam rano mezowi sms Jak tam? A On "Znowu musiałem jajca pokazać"[emoji12]
Juz jest po obchodzie i ma czekac na swoją kolej do operacji. Pewnie gdy ja na 12 przyjade bedzie juz po wszystkin[emoji120]
Oby te badania pomogły w diagnozie! Ja w sobotę mam zamiar zrobić progesteron.Dziewczyny melduję że już jestem po badaniach i dzisiaj po południu mam wyniki do odbioru.
Paulina, Tobie w pracy ludzie do telefonu zaglądają [emoji14] ? Ja mam apkę normalnie w menu i nie wyobrażam sobie, że bym miała ją chować
Kaamilaaa
Hahaa [emoji23][emoji23][emoji23]
W ogole powiem wam ze uwielbiam swoje cycki tuz przed @ [emoji23][emoji23] w moim najwiekszym staniku sie nie mieszczą [emoji23][emoji23]
zazdroszcze ja zawsze miałam małe B. dopiero od kilkunastu cykli delikatnie mi puchna z tydzien przed @ . ja nawet jak byłam w ciazy to mi cyce nie urosły,dopiero po porodzie jak zaczełam karmicHahaa [emoji23][emoji23][emoji23]
W ogole powiem wam ze uwielbiam swoje cycki tuz przed @ [emoji23][emoji23] w moim najwiekszym staniku sie nie mieszczą [emoji23][emoji23]
1
185097
Gość
Nat Bluebell
Będzie wszystko dobrze a potem szybko dziecko robić!Napisalam rano mezowi sms Jak tam? A On "Znowu musiałem jajca pokazać"[emoji12]
Juz jest po obchodzie i ma czekac na swoją kolej do operacji. Pewnie gdy ja na 12 przyjade bedzie juz po wszystkin[emoji120]
Ja trzymam kciuki!Wcześniej pisałam że jak o 8 @ nie będzie to uznam że się spóźnia jest prawie 9 i dalej nic nie ma a głupia chodzę co chwilę w pracy i sprawdzam
I za Bunię i Kamilę!
Martoosia04, mam nadzieję że teraz będziesz wiedziała gdzie jest problem i szybko mogła zaradzić.
Jade do pracy, miłego dnia!
Kaamilaaa
Ja mam ogolnie 75b, w ciazy i te 3msc kp mialam miseczke D [emoji6]zazdroszcze ja zawsze miałam małe B. dopiero od kilkunastu cykli delikatnie mi puchna z tydzien przed @ . ja nawet jak byłam w ciazy to mi cyce nie urosły,dopiero po porodzie jak zaczełam karmic
Haha zartownis [emoji23][emoji23][emoji23]Mojemu mężowi dopisuje humor[emoji16][emoji23]Zobacz załącznik 902114
A moj wczoraj zestresowany chodzil bo dzis egzamin miał ale zdał na 4+ [emoji3][emoji3][emoji1]
Lovi23
To hasło na telefon i po problemie [emoji16]No tak robię i chowa, ale w menu głównym nadal jest :/
A kto Ci tak grzebie w telefonie?
reklama
hahahah fajnego masz mezaMojemu mężowi dopisuje humor[emoji16][emoji23]Zobacz załącznik 902114