buterrfly
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Ostatnio coś humor nie dopisuje.. Jakoś nakręcam się strasznie na to , że wszystko idzie nie w tym kierunku [emoji53]
Pisałam Wam o tym pieczeniu po stosunku , póki co dał mi globulki dowcipne , co drugi dzień na noc do spania.. Mają regenerować błone śluzową , tworzyć powłokę ochronną i poprawić wilgotność... Sprawdzimy czy działa... I wspomniał, że ma nadzieję że nie jestem uczulona na swojego chłopa [emoji23]
Dziękuje [emoji8] Też chce w to wierzyć!
Przykro mi [emoji17] Po operacji macie nowe szanse i większe [emoji6] Doczekacie się maleństwa [emoji110]
Ahhh te okropne @ ! Oby kolejny był tym szczęśliwym
Trzymam kciuki , żeby były wporządku [emoji110]
Na pewno wszystko się uda.. Potem tylko, żeby szybko doszedł do siebie [emoji6]
Oby już nie przyszła.. Kiedy zatestujesz ?
Ostatnio coś humor nie dopisuje.. Jakoś nakręcam się strasznie na to , że wszystko idzie nie w tym kierunku [emoji53]
Pisałam Wam o tym pieczeniu po stosunku , póki co dał mi globulki dowcipne , co drugi dzień na noc do spania.. Mają regenerować błone śluzową , tworzyć powłokę ochronną i poprawić wilgotność... Sprawdzimy czy działa... I wspomniał, że ma nadzieję że nie jestem uczulona na swojego chłopa [emoji23]
Brzmi poważnie ale ja się w ogóle nie znam na tym. Msm nadzieję w takim razie że obejdzie się bez i jakoś się wchłonie. No i że jednak nie będzie przeszkadzać w staraniach
Zasypiam. Prawie zasnęłam przy biurku a właśnie wypiłam kawę.
Dziękuje [emoji8] Też chce w to wierzyć!
Ja wlasnie dostałam okres.
Takze uczcie sie na moim przykladzie i nie wierzcie we wszystkie objawy[emoji15]
Przykro mi [emoji17] Po operacji macie nowe szanse i większe [emoji6] Doczekacie się maleństwa [emoji110]
Ahhh te okropne @ ! Oby kolejny był tym szczęśliwym
Dziewczyny melduję że już jestem po badaniach i dzisiaj po południu mam wyniki do odbioru.
Trzymam kciuki , żeby były wporządku [emoji110]
Napisalam rano mezowi sms Jak tam? A On "Znowu musiałem jajca pokazać"[emoji12]
Juz jest po obchodzie i ma czekac na swoją kolej do operacji. Pewnie gdy ja na 12 przyjade bedzie juz po wszystkin[emoji120]
Na pewno wszystko się uda.. Potem tylko, żeby szybko doszedł do siebie [emoji6]
Wcześniej pisałam że jak o 8 @ nie będzie to uznam że się spóźnia jest prawie 9 i dalej nic nie ma a głupia chodzę co chwilę w pracy i sprawdzam
Oby już nie przyszła.. Kiedy zatestujesz ?