reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Najlepiej sprawdzac po owulacji okolo 7dpoDziewczyny czy jest sens robić progesteron w czasie owulacji? Temp nadal niska, już sama nie wiem. Czy prog mi pokaze czy wszystko ok z owu? Tu gdzie mieszkam badania sa drogie, więc nie chce robić jesli to bez sensu.
paulina1994
No tak robię i chowa, ale w menu głównym nadal jest :/Dokładnie.
Wiec nawet nie robiac badan warto suplementowac metylowany kw.foliowyNo to powinnaś moc przeciez utworzyc folder nakladajac jedna apke na druga i chowajac w ten sposob bb [emoji848]
bedzie dobrze :* moze tu własnie był problem? i juz go nie bedzie! trzymam za Was kciuki:*Dzień dobry[emoji5]
Jest tak strasznie zimno ze wyciagnelam już kurtkę, w której rok temu chodzilam dopiero poczatkiem listopada[emoji33]
Nie cierpię zimna[emoji19]
Nie moglam spać w nocy. Brzuch boli, zaraz nospa pojdzie w ruch. Na 12 zbieram sie do szpitala. W ogole tam jest dziwnie bo odpiedziny sa od 12-20, gdzie w szpitalu bliżej Nas juz po obchodzie mozna odwiedzać...no ale cóż zrobić. Chcialabym byc przy mezu kiedy sie obudzi, a jak operacja bedzie rano to nic z tego[emoji37]
Wyżalilam się. Teraz trzeba wziac się w garść.
Przyszły rok jest Nasz!![emoji173] wierzę w to bardzo[emoji173][emoji120]
Dobrego dnia[emoji5]
Maga_ch
Kurcze, a w przyszłym tyg gin ze swoim labo na wakacjach... No nic, zrobię tą prl, poczekam do po @ i chyba pójdę na monitoring cyklu, bo coś mi się tu bardzo nie podoba[emoji29]Najlepiej sprawdzac po owulacji okolo 7dpo
Kaamilaaa
Kurcze nie wiem jak pomoc [emoji848] zerknelam na tablet mlodego bo on ma tez Lenovo no i faktycznie to co w menu głównym nie idzie schowac jedno w drugie [emoji53]No tak robię i chowa, ale w menu głównym nadal jest :/
Kaamilaaa
Niee czekam na @Kamila testu nie robisz?
reklama
kurde ja tez sobie tak postanowiłam ze bede czekac na @ a tu mi kolezanka z pracy przyniosła kilka testów bo ona zrobiła juz 9dpo owu i juz miała cien cienia i mam tez robic od jutra codziennie haha ale nie bede robic. przynajmniej sie postaram