reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczyny czy jest sens robić progesteron w czasie owulacji? Temp nadal niska, już sama nie wiem. Czy prog mi pokaze czy wszystko ok z owu? Tu gdzie mieszkam badania sa drogie, więc nie chce robić jesli to bez sensu.

reklama
Dzień dobry[emoji5]
Jest tak strasznie zimno ze wyciagnelam już kurtkę, w której rok temu chodzilam dopiero poczatkiem listopada[emoji33]
Nie cierpię zimna[emoji19]
Nie moglam spać w nocy. Brzuch boli, zaraz nospa pojdzie w ruch. Na 12 zbieram sie do szpitala. W ogole tam jest dziwnie bo odpiedziny sa od 12-20, gdzie w szpitalu bliżej Nas juz po obchodzie mozna odwiedzać...no ale cóż zrobić. Chcialabym byc przy mezu kiedy sie obudzi, a jak operacja bedzie rano to nic z tego[emoji37]
Wyżalilam się. Teraz trzeba wziac się w garść.
Przyszły rok jest Nasz!![emoji173] wierzę w to bardzo[emoji173][emoji120]
Dobrego dnia[emoji5]
bedzie dobrze :* moze tu własnie był problem?:) i juz go nie bedzie!:) trzymam za Was kciuki:*

reklama
kurde ja tez sobie tak postanowiłam ze bede czekac na @ a tu mi kolezanka z pracy przyniosła kilka testów bo ona zrobiła juz 9dpo owu i juz miała cien cienia i mam tez robic od jutra codziennie haha :p ale nie bede robic. przynajmniej sie postaram

Do góry