reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczyny czy jest sens robić progesteron w czasie owulacji? Temp nadal niska, już sama nie wiem. Czy prog mi pokaze czy wszystko ok z owu? Tu gdzie mieszkam badania sa drogie, więc nie chce robić jesli to bez sensu.

reklama
Dzień dobry[emoji5]
Jest tak strasznie zimno ze wyciagnelam już kurtkę, w której rok temu chodzilam dopiero poczatkiem listopada[emoji33]
Nie cierpię zimna[emoji19]
Nie moglam spać w nocy. Brzuch boli, zaraz nospa pojdzie w ruch. Na 12 zbieram sie do szpitala. W ogole tam jest dziwnie bo odpiedziny sa od 12-20, gdzie w szpitalu bliżej Nas juz po obchodzie mozna odwiedzać...no ale cóż zrobić. Chcialabym byc przy mezu kiedy sie obudzi, a jak operacja bedzie rano to nic z tego[emoji37]
Wyżalilam się. Teraz trzeba wziac się w garść.
Przyszły rok jest Nasz!![emoji173] wierzę w to bardzo[emoji173][emoji120]
Dobrego dnia[emoji5]
bedzie dobrze :* moze tu własnie był problem?:) i juz go nie bedzie!:) trzymam za Was kciuki:*

reklama
kurde ja tez sobie tak postanowiłam ze bede czekac na @ a tu mi kolezanka z pracy przyniosła kilka testów bo ona zrobiła juz 9dpo owu i juz miała cien cienia i mam tez robic od jutra codziennie haha :p ale nie bede robic. przynajmniej sie postaram

Do góry