reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

kurde ja tez sobie tak postanowiłam ze bede czekac na @ a tu mi kolezanka z pracy przyniosła kilka testów bo ona zrobiła juz 9dpo owu i juz miała cien cienia i mam tez robic od jutra codziennie haha [emoji14] ale nie bede robic. przynajmniej sie postaram
To ze kyos juz 9dpo mial cien nie znaczy ze inna tez tak bedzie miec [emoji6] tym sie nie ma co sugerowac [emoji6]
Ja jestem przekonana ze @ przyjdzie wiec czekam spokojnie [emoji6]

reklama
Napisalam rano mezowi sms Jak tam? A On "Znowu musiałem jajca pokazać"[emoji12]
Juz jest po obchodzie i ma czekac na swoją kolej do operacji. Pewnie gdy ja na 12 przyjade bedzie juz po wszystkin[emoji120]

Wcześniej pisałam że jak o 8 @ nie będzie to uznam że się spóźnia ;)jest prawie 9 i dalej nic nie ma a głupia chodzę co chwilę w pracy i sprawdzam :rofl:

reklama
Do góry