Julia198805
Fanka BB :)
Przykro mi[emoji22]Ja wlasnie dostałam okres.
Takze uczcie sie na moim przykladzie i nie wierzcie we wszystkie objawy[emoji15]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi[emoji22]Ja wlasnie dostałam okres.
Takze uczcie sie na moim przykladzie i nie wierzcie we wszystkie objawy[emoji15]
Hej suplementacja trwa 3 miesiace miejmy nadzieję ze październik będzie nasz[emoji8][emoji6]Ja wlasnie dostałam okres.
To taki panikarz. Gorszy niż dziecko.Judzia- coś Ty ? To wolalby zrezygnowac z bycia ojcem?
Na androidzie Lenovo [emoji4]A jaki masz tel ?
Cos tam czytalam jak wtedy pisalas ale nie zglebialam sie w temat [emoji848]
A ja właśnie mam bluzę, leginsy i skarpety i tak się kładę spać [emoji23] jesień mnie dobija [emoji23]Jest mi zimno i kłuje mnie jajnik, w dodatku posprzeczałam się z mężem i siedzę zła :/
Ja też nie cierpię chłodu, przeziębien i ciemności nic dziwnego, że kot mi na kolana włazi.A ja właśnie mam bluzę, leginsy i skarpety i tak się kładę spać [emoji23] jesień mnie dobija [emoji23]
Wygląda, że będzie jutro w każdym razie jutro już mu nie daj spaćTu lepiej mi wyszło, ciemno mam w domu jak w piwnicy[emoji23]
Kurcze, troche sie podekscytowalam, bo już myślałam że nic z tej owu nie będzie. Szkoda że m mi zasnal dzis na stojaco prawie, nie ma szans na seksy[emoji45] Zobacz załącznik 902062
Myślę że jajeczko dopiero rośnieByłam dziś cały dzień poza domem i ten jajnik tak od 18.00 się rozszalal. Zrobiłam test wieczorem i zobaczcie. (Ten dolny z dziś)
Czy to już czy może już była czy może zaraz będzie?
Mam jutro ta prolaktyne z rana, jest sens zrobić też progesteron? Nawet jeśli to dzień owu by wpadł?Zobacz załącznik 902060