reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Myślę że jajeczko dopiero rośnie :)

Mnie też boli jak dojrzewa pecherzyk
Czyli jeszcze zdążymy jutro podzialac[emoji1] Wczoraj wieczorem też się działo, więc kto wie, może jakiś wojownik dotrwa...
Ja też nie cierpię chłodu, przeziębien i ciemności :( nic dziwnego, że kot mi na kolana włazi.

Wygląda, że będzie jutro :) w każdym razie jutro już mu nie daj spać :D
Zrobimy sobie seks-lunch, nie ma co czekać na wieczor[emoji6]
A zimna też nienawidzę... Żeby lato trwało wiecznie...

reklama
Azulka trzymam kciuki za męża. Zobaczysz będzie dobrze.
Pisał tu ktoś o badaniu mutacji MTHFR, 90 % społeczeństwa ją ma, więc nie przestraszcie się wynikiem.

Dzisiaj jest dzień do niczego... Ja po 17 musiałam iść na drzemkę bo mi się same oczy kleiły no i spałam ponad 2h młody musial iść na przymusowa drzemkę z matką bo inaczej bym padła ;P no i teraz też się zbierać spać bo wiatr za oknem wieje i mnie to usypia uwielbiam jak takie odglosy słychać ;P
Ja mam typowe objawy okresu jestem mega zła wszystko mnie drażni do tego bym coś zjadła ale nie wiem co i tak się kręcę pół dnia więc no czekam na malpe.

Dzisiaj jest dzień do niczego... Ja po 17 musiałam iść na drzemkę bo mi się same oczy kleiły no i spałam ponad 2h młody musial iść na przymusowa drzemkę z matką bo inaczej bym padła ;P no i teraz też się zbierać spać bo wiatr za oknem wieje i mnie to usypia uwielbiam jak takie odglosy słychać ;P
Ja mam typowe objawy okresu jestem mega zła wszystko mnie drażni do tego bym coś zjadła ale nie wiem co i tak się kręcę pół dnia więc no czekam na malpe.
No to możemy podać sobie ręce :p też śpię na stojąco drzemka była oraz kłótnia. Tylko u mnie @ za 5 dni jakoś.
Kurcze ja dalej za Ciebie trzymam kciuki! :)

A teraz już serio idę spać :p

Dzień dobry[emoji5]
Jest tak strasznie zimno ze wyciagnelam już kurtkę, w której rok temu chodzilam dopiero poczatkiem listopada[emoji33]
Nie cierpię zimna[emoji19]
Nie moglam spać w nocy. Brzuch boli, zaraz nospa pojdzie w ruch. Na 12 zbieram sie do szpitala. W ogole tam jest dziwnie bo odpiedziny sa od 12-20, gdzie w szpitalu bliżej Nas juz po obchodzie mozna odwiedzać...no ale cóż zrobić. Chcialabym byc przy mezu kiedy sie obudzi, a jak operacja bedzie rano to nic z tego[emoji37]
Wyżalilam się. Teraz trzeba wziac się w garść.
Przyszły rok jest Nasz!![emoji173] wierzę w to bardzo[emoji173][emoji120]
Dobrego dnia[emoji5]

Dzień dobry dziewczynki dziś termin @ wstałam rano sprawdzam i nic 8-)jeśli do 8 nie będzie to uznam że się spóźnia ;)bo zawsze przychodzi punktualnie ;)a tak na serio zobaczymy narazie lekka niepewność bez zbędnych nadzieji :)

Chyba dziś lub jutro będzie @.... Temperatura dzisiaj leciutko w dół i boli podbrzusze od rana i jak wstałam to tak mi słabo i gorąco ..... Czyli jak zawsze przed @... Ehh niedługo 11cs....

reklama
Azulka trzymam kciuki za męża. Zobaczysz będzie dobrze.
Pisał tu ktoś o badaniu mutacji MTHFR, 90 % społeczeństwa ją ma, więc nie przestraszcie się wynikiem.
Dokładnie.
Wiec nawet nie robiac badan warto suplementowac metylowany kw.foliowy
Na androidzie ;) Lenovo [emoji4]
No to powinnaś moc przeciez utworzyc folder nakladajac jedna apke na druga i chowajac w ten sposob bb [emoji848]

Do góry